Widok

Szukam dobrej kosmetyczki-Pogórze, Obłuże

Moda i uroda Pogórze Obłuże Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrej kosmetyczki w Gdyni Pogórzu lub Obłużu. Moja poprzednia kosmetyczka niestety pracuje teraz w Gdańsku i trochę mi za daleko. Interesuje mnie przede wszystkim pedikure, regulacja brwi i usunięcie wąsika. Ważna jest dla mnie estetyczność wykonania zabiegu. Cena też dobrze by było żeby była przyzwoita. Polećcie kogoś bo w tych okolicach nie korzystałam jeszcze z usług salonu kosmetycznego. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
PS. Telefon kontaktowy mile widziany, żebym mogła się od razu umówić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koło Blue Spa jest jeszcze salon fryzjersko-kosmetyczny, ale nigdy tam nie byłam... może ktoś ma jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam gabinet Escentrik i Panią Olgę :) nigdy nikt nie wyregulował mi tak ślicznie brwi, a wiele kosmetyczek było! Teraz na hennę i regullację chodzę tylko do niej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osa, już jest cennik na fb :-) https://www.facebook.com/notes/gabinet-kosmetyczny-escentrik/cennik/336379303130603
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dość drogi pedicure. a czy jest depilacja pastą cukrową ? (nie jest napisane w cenniku jaki to rodzaj depilacji - wosk ???)
Ja polecam Le Sourire z Bosmańskiej,rewelacja to mało powiedziane. Jestem z centrum i trafiłam do niego za namową koleżanki. Strefa luksusu a ceny dla zwykłego śmiertelnika.Z kosmetyczek polecam Panią Bogusię
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do której otwarty jest ten salon Pani Olgi? Podjechałam specjalnie w tygodniu, aby się skonsultować i umówić, ale było zamknięte, światła zgaszone....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w jakich godzinach otwarty jest ten salon? proszę o odp. tak przecież reklamowałyście.....
Ja robilam depilacje tradycyjna. Po prostu raz poszlam wracajac z pracy, bylo otwarte, i umowilam sie osobiscie/. Pozniej umawialam sie telefonicznie.
A wiekowo p.Olga kolo trzydziestki.
Ja naprawde nadal polecam p.Olge;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też w sumie nie znam godzin a że zamknięte było - może chora była?nie wiem, radzę umówić się telefonicznie i o wszystko wypytać.
Z Blue Spa odeszła Pani Ania, czy Ktoś wie może dokąd ?
to ta blondynka? a dlaczego odeszła???
Polecam Salon

Witam
Polecam Salon Kosmetyczny tu strona internetowa: http://lesourire.pl

Salon Kosmetyczno-Fryzjerski
"Le Sourire"
81-176 Gdynia
ul.Bosmańska 118
tel. 507 141 310
58 352 13 74

Bardzo dobra i fachowa obsluga:)Polecam rownież Pania Magde od paznokci:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Czy ktoś wie czemu Blue Spa jest zamknięte i działa ich numer telefonu ?????? :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,troche nie na temat ale blisko...co sadzicie o salonie fryzjerskim na pruszkowskiego 4?slyszalam ze rewelacja ale z checia dowiem sie czegos wiecej:-)pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzi o salon Edith? Ja niestety nie byłam zadowolona :/
Ja polecam Salon Kosmetyczny GALEA na Obłużu za przychodnią i apteką obok szkoły nr39, http://www.gabinetgalea.pl , prowadzony przez Panią Adę, która ma kilkuletnie doświadczenie, dodatkowo można skorzystać z usług medycyny estetycznej (botox, kwas hialuronowy) i depilację laserową. Moge podać też nr 669 549 049 bo najlepiej umowić sie telefonicznie polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A blue spa ponoć zamkniete tak poprostu nikt nie powiadomil o odwolanej wizycie (przed samym wyjazdem ) nikt nie odbierał i nie odpisał, ale znalazłam na Obłużu w ostatniej chwili Salon Kosmetyczny GALEA, Pani Ada była tak miła, że przyjęła mnie po godzinach, super obsługa, ceny też przystępne, polecam tel.669 549 049
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No proszę..... Pani Mirka i Pani Marysia :) piszą z jednego komputera. Mam nadzieję, że nie są obie Panią Adą :)
Życzę powodzenia, może nawet zajrzę, ale muszę zapoznać się najpierw z cennikiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jejku, jak ja nie lubię takich kryptoreklam..Gdyby pani mirka, marysia i ada były takie dobre, to nie musiałyby takich ściem tu odwalać...

A propos salonu Edith-to czemu byłaś niezadowolona? Bo ja tam byłam tam kilka razy i bardzo mi się podobało ścięcie i czesanie no i wszystko bez zarzutów. Co prawda, rok tam nie byłam-pozmieniało się aż tak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodziłam przez jakiś czas regularnie i było ok (etap zdobywania klienta), później włosy były strzyżone trochę na odczepnego, 2 razy miałam ścięte krzywo i nieodpowiednio do struktury włosa :( Poza tym z wizyty na wizytę (a muszę ścinać co 3 tygodnie) włosy były ścinane coraz mniej (bardzo mało) - tak, aby częsciej przychodzić. W efekcie po wyjściu miałam może z 0,5 cm mniej niż przed wejściem - nie lubię takich rzeczy.