Widok

Szukam fajnych ludzi :)

Cześć! Jestem Ania, mam 25 lat i przeprowadziłam się do Gdańska rok temu, od tego czasu znalazłam trochę znajomych, znalazłam chłopaka ale nie znalazłam fajnej paczki ludzi, pozytywnych, a przede wszystkim mających czas. Takich przysłowiowo- do tańca i różańca, obecni znajomi maja już w większości swoje rodziny, a na spotkania z przyjaciółmi pozostaje im niejednokrotnie jeden lub dwa dni w miesiącu. Nie zrozumcie mnie źle, to fajni ludzie i chętnie się z Nimi spotykam w ten jeden czy dwa dni, niemniej jestem ekstrawertykiem i potrzebuje więcej kontaktów niż mam obecnie. Dlatego szukam znajomych (jakkolwiek by to nie brzmiało). Myślę sobie nad spotkaniem w większej grupie, ponieważ to zwiększa prawdopodobieństwo, że poznamy kogoś kto będzie nam pasował (a może cała grupa okaże się fajna?). Więc jeżeli jesteś trochę samotny, nie masz z kim iść na sobotnią imprezę, do siłowni, pograć w szachy lub z kim zorganizować wyjście na paintball, szukasz koleżanki lub kolegi albo całej paczki znajomych to napisz do mnie na adres: awitam@wp.pl. Po krótkiej weryfikacji (czy np. nie jesteś drugim Kubą Rozpruwaczem) dodam Cię do grupy na facebook'u a kiedy pojawi nas się w tej grupie jakoś koło 10 osób - zorganizujemy spotkanie w jakimś miłym miejscu i się poznamy.
Pozdrawiam cieplutko i liczę na odzew - Ania
Ps. Nie będę nikogo dyskryminowała ale zakładam że przedział wiekowy to od ok. 20 do 30 lat (jeżeli jednak jesteś w innym wieku a atrakcje wymienione powyżej Cię kręcą to także zapraszam !)
Ps2. Introwertycy także mile widziani - zdaje sobie sprawę, że im więcej ludzi tym dla Was gorzej, ale wszyscy na pierwszym spotkaniu będziemy równie skrępowani więc nie ma co chować głowy w piasek :)
Ps3. Kurde, mam nadzieje że to się uda.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję! Myślę że u wielu osób taka sytuacja miała miejsce, dodatkowo wzrost cen mieszkań (zarówno wynajmu jak i zakupu) spowodował że wiele osób wróciło do swoich rodzinnych miejscowości lub po prostu przeprowadzili się gdzieś gdzie jest taniej. Jeśli rzeczywiście rzeczywiście czujesz że wiele znajomości się urwało u Ciebie to może warto spróbować? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ciekawa inicjatywa! Szczególnie po tym, co działo się w 2020... u mnie wiele znajomości się urwało, więc doceniam :)

Temat dalej jest aktualny, jeśli masz ochotę poznać nowych ludzi napisz do mnie na adres: darektrojmiasto@gmail.com
Postanowiłem reaktywować tą inicjatywę po czasach covidowych (oby nie powróciły), więc jeśli czujesz że Twoi obecni znajomi nie mają dla Ciebie wystarczająco dużo czasu, odkładają spotkania w nieskończoność bo mają 2 etaty i 4 dzieci - pisz śmiało, postaramy się coś na to poradzić! :D To jest także dobra okazja aby poznać nowych ludzi jeśli się przeprowadziłeś do trójmiasta. Sam pracuje zdalnie więc niestety nie wchodzi w grę poznawanie nowych ludzi z pracy na miejscu.

Najlepiej jeśli jesteś w wieku od 24-34 lat ale nie jest to żadne twarde ograniczenie i jeśli nie mieścisz się w tym przedziale, ale czujesz że chcesz dołączyć to po prostu napisz do mnie.

Oczywiście jak najbardziej. Jestem Michał mam 33 lata i przez miesiąc będę uziemiony na zwolnieniu. Mieszkam od Lipca w Gdyni. Jak coś to daj jakiś namiar. Mail, telefon to się jakoś zgadamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wlaśnie natrafam na ten watek i napisalam do oryginalnej osoby ale nie wiem czy odpiwie. Z racji wirusa i ogolnie brakuje mi dość ludzi i chetnie bym zapoznala ludzi by stworzyć jakas grupke znajomych do wieczora gier albo cos w tym stylu. Moze ludzie sa jeszcze zainteresowani?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej podaj nr
Hej jak tam

Napisałem, chętnie dołączę do ekipy.

alankwiat@gmail.com

Hej, też się przeprowadziłem i szukam paczki

Ja również napisałam. Czekam na odpowiedź :-)

Hej Tomek,

tak, temat jest jak najbardziej aktualny. Napisz do mnie maila na adres: darektrojmiasto@gmail.com :)
Hejka. Jestem nowy w Trójmieście. Ogłoszenie aktualne?

Odświeżam temat. Jeśli jestem zainteresowany/a to napisz maila na adres darektrojmiasto@gmail.com ,,rekrutacja" cały czas otwarta! :D

Nie mogę jej znaleźć hmm

Na Facebook jest grupa "Wspólne Wypady Trójmiasto".
Praktycznie ciągle ktoś tam organizuje jakieś wydarzenie. Na spotkania przychodzi od kilku do kilkudziesięciu osób.

Odświeżam temat, jednocześnie pragnę zauważyć że robi się coraz się cieplej, więc jest to dobry moment żeby zrzucić zimowe kożuchy, wyjść z domu i poznać nowych ludzi! :) Jeśli myślisz podobnie to napisz maila na adres: darektrojmiasto@gmail.com

Cześć,

szkoda że nie napisałeś maila, odpisałbym Ci szybciej.
Spotykamy się raczej wieczorami, zazwyczaj w okolicach godziny 19stej.
Jeśli chodzi o sposób spędzania czasu zazwyczaj spotykamy się po prostu na piwko żeby pogdać, czasami pogramy w jakąś planszówkę, czasami idziemy coś zjeść, idziemy do kina, ogólnie takie proste aktywności które sprawiają radość w gronie znajomych :D Widziałem w innym wątku że pisałeś o kręglach, nie byliśmy jeszcze wspólnie na kręglach, ale jestem jak najbardziej za.
Jeśli jesteś zainteresowany pisz śmiało na darektrojmiasto@gmail.com

Cześć

Tak przeglądam wątek i brzmi on dość interesująco dla mnie.
Darku, w jakich godzinach planujecie spotkania? Jak spędzacie wspólny czas?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temat jest nadal aktualny, nowy rok to bardzo dobry moment na rozpoczęcie nowych znajomości. Jeśli jesteś zainteresowany/a napisz do mnie na adres: darektrojmiasto@gmail.com

Tak, nadal aktualne :)
do góry