Widok

Szukam kobiety 18-30 najlepiej Gdynia

Szukam kobiety 18-30 najlepiej Gdynia
Szukam kobietki z którą będę mogła się spotkać porozmawiać, wypić kawkę i miło spędzić czas przy 3 butelce wina. Najlepiej biseksualnej lub homoseksualnej ( ze względu na większe prawdopodobieństwo porozumienia się i znalezienia wspólnych tematów). Nie maluję się, nie kręcą mnie co rusz nowe hybrydki i bieganie po wyprzedażach. Mam trudny charakter więc kobietą przesadnie dbającym o swój wygląd stanowcze nie - już wiem ,że się nie dogadamy bo tematy operacji plastycznych czy rodzajów pudrów/podkładów mnie nie interesują.

Jeśli jest tu jakaś kobietka,którą chętnie pozna odmieńca zapraszam do kontaktu mailowego
menora90@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grubo

A od kiedy malowanie paznokci czy pójście na wyprzedaż jest przesadnym dbaniem o wygląd. Już sobie wyobrażam jak pani musi wyglądać....masakra. PS. kto też powiedział że kobieta les nie może być zadbana
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kobieta hetero też nie musi mieć hybrydy i interesować się zakupami. Dziewczyna wydaje się być mega fajna i chętnie bym się zaprzyjaznila,niestety jestem już po30 i w dodatku hetero

Może autorce chodzi o "kariny " , utleniane blond w białych kozaczkach hahahaha.

Inne tematy z forum Społeczność

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry