Widok

Szukam kobiety 18-30 najlepiej Gdynia

Szukam kobiety 18-30 najlepiej Gdynia
Szukam kobietki z którą będę mogła się spotkać porozmawiać, wypić kawkę i miło spędzić czas przy 3 butelce wina. Najlepiej biseksualnej lub homoseksualnej ( ze względu na większe prawdopodobieństwo porozumienia się i znalezienia wspólnych tematów). Nie maluję się, nie kręcą mnie co rusz nowe hybrydki i bieganie po wyprzedażach. Mam trudny charakter więc kobietą przesadnie dbającym o swój wygląd stanowcze nie - już wiem ,że się nie dogadamy bo tematy operacji plastycznych czy rodzajów pudrów/podkładów mnie nie interesują.

Jeśli jest tu jakaś kobietka,którą chętnie pozna odmieńca zapraszam do kontaktu mailowego
menora90@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grubo

A od kiedy malowanie paznokci czy pójście na wyprzedaż jest przesadnym dbaniem o wygląd. Już sobie wyobrażam jak pani musi wyglądać....masakra. PS. kto też powiedział że kobieta les nie może być zadbana
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kobieta hetero też nie musi mieć hybrydy i interesować się zakupami. Dziewczyna wydaje się być mega fajna i chętnie bym się zaprzyjaznila,niestety jestem już po30 i w dodatku hetero

Może autorce chodzi o "kariny " , utleniane blond w białych kozaczkach hahahaha.
do góry