Widok

Szukam kochanki

Witaj. Mam na imie Piotr, 31 lat, 184 cm wzrostu. Szukam Pani do dyskretnych spotkań. Zależy mi aby nasze ewentualne spotkania były w miłej atmosferze i obustronnej satysfakcji. Ze swojej strony mogę zapewnić, że tak właśnie będzie.
Jeśli jesteś zainteresowana to czekam na Twoją odpowiedź.
Zdjęcia oraz szczegóły wymienimy mailowo: piotr_p0@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

> 184 cm wzrostu

Dla celu, o którym piszesz, nie ten wymiar wydaje się kluczowy ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiesz, zasada proporcji ;) Jeśli chłopak jest proporcjonalny, to nie ma się czym martwić.
Aktualnie nie potrzebuje kochanka, ale podoba mi się jak uprzejmie Piotr pisze. Lubie kulturalnych mężczyzn.
A po seksie zawsze jest miło nawiązać uprzejmą konwersację ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chciałam być pierwsza i posłałam swoje foty.
Jak siedzę w łódce, w kapeluszu i z kuchni, jak ćwiartuję kurczaka tasakiem.

Groźnie niestety nic nie otrzymałem na poczte
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam jak zmieni Pani zdanie
Pozdrawiam

Dziękuję Panu Uprzejmie. Jestem zaszczycona.
Jestem w fazie:
http://youtu.be/O0d0u2836zY
A potem, to już tylko gleba :]
Proszę działać. Cel jest szczytny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sorry,małe zawsze "pacząc" na takie ogloszenia (nawet te z pozoru fajne i kulturalne ale jednak jednoznaczne) przypomina mi się tekst Brylanta z filmu "Poranek kojota " :"-Jestem zbyt młody i zbyt przystojny żeby za to płacić " XD
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ależ to jest właśnie urocze, że zakres usług dla pań się powiększa. Już nie tylko fryzjer, kosmetyczka i masaż, ale też "Pan dyskretny" wchodzi w grę. Od niedawna, my kobiety, mamy takie możliwości. I jak ktoś ma potrzebę, to może skorzystać.
To nastraja i to podnieca ;)
Można rzec, że "a ja w domu mam za darmo". Za darmo? Serio? Opierz, nakarm, poświęć czas i uwagę, przytul i jeszcze do tego doceniaj :) To nie jest za darmo, w domowy seks trzeba sporo zainwestować :)
A tak serio, serio... nie każda z nas ma ten luksus, że udomowiony pan, jest dziki w sypialni. Różnie bywa.
Czasem potrzebujemy tylko, żeby ktoś się nami zaopiekował, choćby te 2-3 godz. Japonki mają ciekawe bary z hostami.
Taki "Pan dyskretny" może być ciekawym rozwiązaniem. Tym bardziej, że teraz kobiety mają swoje pieniądze, swoje życie, swoje sprawy i swoje tajemnice. Nawet nie wszystkie panie zdają sobie sprawę z tego, jak "świeża" jest niezależność kobiet. Jeszcze przed drugą wojną światową, jeśli nie wyszłaś dobrze za mąż, to byłaś nikim i nie miałaś nic. Dopiero po wojnie świat zaczął się zmieniać. I zmienił się bardzo, bardzo.
Doceńmy to :)

Zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda, wojny bardzo zmieniają świat jak i światopogląd. Jeśli kobieta jest niezależna to zupełnie nie ma powodu by trzymać byle co w domu. Tak samo jak normalny mężczyzna nie potrzebuje darmowej kucharki i sprzątaczki bo potrafi zadbać o siebie we wlasnym zakresie. Jeśli taka kobieta szukałaby kochanka to na pewno niekoniecznie dyskretnego i niekoniecznie takiego ktory musi być dyskretnym, a to oznacza często małą elastyczność grafiku...

Tak, ale taki kochanek na stałe, to znowu relacja emocjonalna i jakieś tam "uwiązanie".
Relacje "dyskretne", w teorii, powinny opierać się na profesjonalizmie, dystansie i obustronnym, biznesowym zadowoleniu.
Niestetyż, my kobiety lubimy wszędzie dołączyć emocje, więc nie jest to takie proste, nawet w biznesie, mamy tych z którymi lubimy pracować i tych z którymi musimy pracować :)
Opracowanie grafiku, wypracowanie profesjonalnych zasad może pozwolić zachować dystans, a co za tym idzie, dobrze się bawić bez zobowiązań. Mężczyźni to potrafią.
My też potrafimy, tylko jeszcze za mało w to wierzymy ;) Wydaje się to być takie bezduszne i mechaniczne.
Nie jest.
Jest proste, jasne i praktyczne.

Nie mam pojęcia, czy Piotr jest profesjonalistą :) ale rozbawił mnie tą "dyskrecją", bo ja już dawno, na pytanie koleżanek, jak wybieram kochanków, że one nic o tym nie wiedzą, odpowiadałam: "dyskretnych, zawsze dyskretnych" :)

Obawiam się że często w takich relacjach dyskrecja bywa niestety jednostronna. Do tego osoba która wymaga dyskrecji nie wymaga jej bez jakiejś przyczyny, prawda? W tych czasach kobiety tak samo mogą bawić się seksem jak mężczyźni i szczerze mówiąc wiele kobiet to mocno wykorzystuje, a z drugiej strony śmieszne jest oburzenie kochanka który orientuje się że nie jest jedynym. Nie neguję takich relacji, instytucja kochanki czy kochanka jest stara jak świat. Tylko zastanawia mnie czy w tych czasach, kiedy wszystko można, nie szkoda życia dla pieniędzy, skoro można mieć i rodzinę i kochankę w jednej osobie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko można :) Co kto potrzebuje, co kto preferuje.
A "dyskrecja" to nie "absolutely top secret", wystarczy że po mieście plotek nie rozniesie ;):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piotr, proszę do mnie napisać na: kobietka@yahoo.com
Zdjęcia w kapeluszu i z tasakiem, aktualne.
Pozdrawiam

We tam. Kolejny projekt.
Ukradziony Panu Inżynierowi adres mailowy i ściema.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama jesteś sciema, napisałem na powyższy adres...bez odzewu. Jeśli nie jesteś zainteresowana to chociaż nie wprowadzają innych w błąd.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewno za 3 dni dojdzie.
Wtedy odpiszę :]
Jak najszybciej ;)
Natychmiast :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żenada

Nada się, nada.
O 12:10 wpłynęło do spamu.
Jest dobrze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry