Widok

Szukam kolegi

Cześć, szukam faceta (22-28 lat) z którym mogłabym miło spędzić wolny czas: spacer, kino, drink, może być aktywnie, lubie sport. Mam 20 lat, studiuje, mieszkam w Sopocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej.
W sumie kiedyś kogoś podobnego szukałem lecz w żeńskiej wersji :). Ostatnio napisałem post nt. Jaki pub/dyskoteka jest teraz na topie w 3-mieście? Jakie jest Twoje zdanie :)?
Jak masz rower to badz pod cerfurem o 18 smigam z kolega do brzezna i spowrotem przez zaspe .Zatrzymamy sie na niezdrowe zarcie :d jak ktos jeszcze chce to wpadac :d to nie bedzie maraton tylko gadanie podczas jazdy :d To zarcie dla mnie niestety kolega zaczal diete :d trzy dni temu ... i kolega jest wolny. :d a ja nie szukam :d ewentualnie mozna piwo spic na brzeznie :d kolega nie pije bo dieta :d
Mój Boże, strasznie pokrzywdzony ten kolega ;)
Tak :d ale co zrobic :d skoro chce byc kox to musi trzymac sie miliona wyrzeczen :d ja moge byc gruby :d

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

do góry