Widok

Szukam koleżanek do spacerków

Witam,
zaczyna się ładna pogoda, więc wypadałoby się regularnie ruszyć z domu na spacerki. Jestem w ciąży i mam całe dnie praktycznie wolne, bo jestem na zwolnieniu. Mąż od rana pracuje- wraca około 17. Może są jakieś chętne inne ciężarne albo młode mamy? Mam 27lat.
klaudia.stankowska@wp.pl to mój mail.
Klaudia
,image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli byś chciała to my raz albo dwa razy w tygodniu podjeżdzamy z córcią do Pruszcza ze Straszyna na spacerki i ja też nikogo nie znam. Odezwij się na priv jeśli byś chciała się kiedyś spotkać. Moja córcia ma 15 mscy.
Lidka mam córkę w podobnym wieku :) a co robicie w Pruszczu 2 razy w tyg.?
Ehh...ja też bym się chętnie spotkała ale już było tyle tych wątków "spotkaniowych", a praktycznie nigdy nie dochodziły do skutku :/
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Ja muszę kupić spacerówkę, wtedy bym była chętna na spotkania :) a możecie polecić jakiś sklep w Gdańsku z wózkami??
W gdański jest np.Akpol, Mama i Ja
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Dzięki ciascioo :)

Szkoda, że nie możemy się zgrać :(
ciascioo mi się udało spotkać z dwiema dziewczynami :) z jedną utrzymuję stały kontakt:) może uda się spotkać w większym gronie:) pozdrawiam
Podbijam jeszcze raz bo dawno nie zaglądałam. Nadal szukam koleżanek :)
Jestem mamą 1,5 rocznej Dagi i w Pruszczu jestesmy prawie codziennie do południa na spacerze.
A w jakiich okolicach Pruszcza? Ja zanim się zbiorę na autobus ze Straszyna często dojeżdzam na 12-13 ale niedługo przesiadam sie na autko.
I co udało się jakieś spotkanie?

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry