Widok

Szukam koleżanek ;)

Studiuję w Gdańsku już trzeci rok. W tym roku mieszkam sam i w związku z tym postanowiłem dokonać jak najwięcej zmian w swoim życiu. Na liście tych zmian jest pozycja "kontakty z kobietami".
Nie jestem osobą nieśmiałą, ale jakoś tak wyszło, że poznałem bardzo mało dziewczyn, a że już o jakichś miłościach nie wspominam.
Inna pozycja na tel liście to "zmiana znajomych" - Nie mam nic do zarzucenia swoim znajomym - wręcz przeciwnie, bardzo ich lubię. Jednak mam wrażenie, że ciągłe spotykanie się z nimi zbytnio mnie nie rozwija. Rozmowy stały się monotematyczne, a każde spotkanie nie może obejść się bez alkoholu.

Kolejna pozycja to "poznanie Trójmiasta". Będę tu trzeci rok, a w zasadzie nie poznałem żadnych ciekawych miejsc.

Pomyślałem, że fajnie by było połączyć te punkty.

Jeżeli są tutaj jakieś dziewczyny z Gdańska (lub okolic), nudzą się w domu, nie mają zbyt wielu znajomych lub chcą poznać nowych, to chciałbym zaproponować jakąś wspólną "ustawkę". Jeżeli znacie Trójmiasto lub chciałybyście je poznać lepiej, to jestem otwarty na wszystkie propozycje.Jeżeli chcecie zwyczajnie pogadać, wymienić się poglądami na jakiś temat, porozmawiać o swoich zainteresowaniach lub o czymkolwiek to serdecznie zapraszam ;) Dobrze słucham i sam mam wiele do powiedzenia na wiele tematów.

Nie chciałbym tego traktować jak randki, ale oczywiście nie wykluczam, że mogłoby wyniknąć z tego coś więcej. Przede wszystkim z kimś pogadać, bo mam wrażenie, że mieszkając sam zdziczeję ;)

Możecie pisać tutaj lub na wolny.koliber@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Święty Grall ogłoszeń matrymonialnych na tym forum - no nie wierzę, aż oczy przecieram:)

Może ten "koliberek" to niezbyt udany nick dla mężczyzny, ale poza tym to nie ma się do czego przyczepić.

Patrzcie drogie panie i podziwiajcie:P Piszcie tak swoje ogłoszenia a będziecie miały wzięcie:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Koliberku..hmm..jakby to napisać.. ZMIEŃ NICKA DO JASNEJ CIASNEJ!
koliber kojarzy się (i będzie!) z małym ptaszkiem. Co z tego, że jego technika "latania" jest niezrównana, skoro to i tak mały ptaszek! Size does matter after all!
Jakby to był jakiś kurczak..no może indyk...a najlepiej struś i to pędziwiatr to mógłbyś zwojować forum! A tak...tyci tyci..
Sorry, nie mogłem się powstrzymać ;)
Przede wszystkim luz. Nie daj się zwariować. I nie ulegaj od razu pierwszej lepszej!
Podobno też, wróbelki ćwierkały, że kobiety lubią być zdobywane. Udziel się tu i tam mądrze, a jakaś niewiasta Cię pewnie dostrzeże. A jak nie, to zawsze są ogłoszenia towarzyskie :P Żart ;)
Po prostu - dystans do siebie, humor - to kobiety (podobno) lubią. Traktuj je dobrze (to lubią najbardziej). Ale też nie rezygnuj ze starych znajomości abyś w pogoni za kobietą nie stracił czegoś ważnego - starej, wyrobionej już przyjaźni :)

Powodzenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A zawsze myślałem, że faceci z kompleksami muszę podbudować swoje ego właśnie takimi tanimi chwytami, jak wybranie nicku "Mustang" ;)

"Koliberek" to nawiązanie do zupełnie czegoś innego. A jeżeli już doszukuje się podtekstów w tego typu sprawach, to może lepiej będzie nie nawiązywać takich kontaktów. No ale ok, mogę być kondorem wielkim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i jak rewelacyjnie "zagiął" Was chłopak ;)
Uściskać dłoń mogę? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sumie ciekawe ogłoszenie, ale ja bym mogła jedynie pomatkować.

Powodzenia Ptaku! :)
Mi się koliber kojarzy tylko i wyłącznie z wolnością:) a nie tam jakimś małym ptaszkiem:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
@Magdallena: Ależ oczywiście ;)

@Tinker Bell: i to jest słuszne skojarzenie :]

@matka, @Antyspołeczny: Dziękuję za uznanie, ale mam wrażenie, że brzmi zbyt sztywno...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
LOL! :D Nie bądź sztywny..bynajmniej nie teraz ;)
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jemu nie chodziło o nasze uznanie?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Antyspołeczny - jestem sztywna :( kurczę.
Ktoś jest, ale to kto, jest kwestią otwartą i czekająca na wyjaśnienie.
Nie ma się zatem co smucić zawczasu.

Inne tematy z forum Towarzyskie

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Dyskrecja (4 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

do góry