Widok
Witam. Dawno mnie tu nie było. Trochę się u mnie pozmieniało. Nie mieszkam już na Karwinach, teraz w Centrum Gdyni.
Na imprezy i do pubów też już nie chodzę, ale chętnie poznam kogoś na spacery, wyjścia na rower czy pogaduchy przy kawie :)
Czarna, napisz do mnie na priv albo zostaw na siebie jakieś namiary.
Na imprezy i do pubów też już nie chodzę, ale chętnie poznam kogoś na spacery, wyjścia na rower czy pogaduchy przy kawie :)
Czarna, napisz do mnie na priv albo zostaw na siebie jakieś namiary.
Aniu napisałaś, że się pozmieniało u Ciebie... już nie chodzisz do pubów czy na imprezki... hmm ja oczywiście lubię i spotkania przy kawce i spacery, ale chcę też mieć z kim iść na "drinka" czy czasem na imprezę, ale odezwij się to pogadamy...ja nie zauważyłam Twojego namiaru, ale piszę z telefonu, więc mam mały ekran i może nie dowidzę ;) zostawiam swój namiar dla Ciebie i innych szczególnie bezdzietnych dziewczyn - (wybaczcie szczęśliwe mamy). GG 3676268 niestety innego kontaktu nie podam na tej stronie.
Mam 29 lat i jestem nową mieszkanką Gdańska :) Ponieważ nie mam w Trójmieście znajomych postanowiłam napisać, przyznam się, że drugim powodem tego kroku jest obawa, że ni się obejrzę wyląduję w bujanym fotelu, z kwiecistym czepkiem na głowie, dłubiąc szydełkiem serwetki... ;)
Marzy mi się poznać koleżanki, z którymi będę gadać o wszystkim i o niczym, łazić po sklepach, do kina, na piwko czy też UWAGA!!! możne nawet na jakąś imprezę ;)? Taka typowa paczka babek, które poza praca, gdzie oczywiście jesteśmy profesjonalne i opanowane, lubią się pobawić i pożartować - niczym z serialu Seks w wielkim mieście ;P
Marzy mi się poznać koleżanki, z którymi będę gadać o wszystkim i o niczym, łazić po sklepach, do kina, na piwko czy też UWAGA!!! możne nawet na jakąś imprezę ;)? Taka typowa paczka babek, które poza praca, gdzie oczywiście jesteśmy profesjonalne i opanowane, lubią się pobawić i pożartować - niczym z serialu Seks w wielkim mieście ;P
"Sex w wielkim mieście" kocham ten serial w właśnie go ogladam :-)
Nie wiem czy jest to jeszcze z twojej strony aktualne, ale z chęcia Cie poznam.
Mam na imię Aśka, mam 30 lat.
Przeprowadzam się w połowie lutego do Gdyni, niestety nikogo tam nie znam i z chęcią poznam fajne dziewczyny w mniej więcej swoim wieku, żeby móc wyskoczyć w miasto na drinka, poplotkować...
Mój email: jpaluch@vp.pl
Nie wiem czy jest to jeszcze z twojej strony aktualne, ale z chęcia Cie poznam.
Mam na imię Aśka, mam 30 lat.
Przeprowadzam się w połowie lutego do Gdyni, niestety nikogo tam nie znam i z chęcią poznam fajne dziewczyny w mniej więcej swoim wieku, żeby móc wyskoczyć w miasto na drinka, poplotkować...
Mój email: jpaluch@vp.pl
Hej jestem Ewa mam 26 lat też jestem z chyloni . Ma 3 dzieci 8 letnią córkę 5 letniego syna i 2 letnią córkę. Mój mąż pracuje a ja zajmuje się dziećmi i domem z chęcią bym poznała koleżankę która by do mnie wpadła na piwko czy kawkę lub wieczorami albo weekendy wspólne wyjście. Pozdrawiam. mój email ewa.koscielniak89@gmail.com
Witajcie,
jestem 30-letnią, optymistycznie nastawioną singielką i również chciałabym poznać koleżankę lub koleżanki z Gdyni do wspólnego spędzania fajnie czasu (spacer, rozmowa, kino, pub, imprezka, zakupy itp.).
P.S. Także lubię serial "Seks w wielkim mieście" ;)
Zostawiam maila i zapraszam do kontaktu!
mausunia@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie,
Dorota
jestem 30-letnią, optymistycznie nastawioną singielką i również chciałabym poznać koleżankę lub koleżanki z Gdyni do wspólnego spędzania fajnie czasu (spacer, rozmowa, kino, pub, imprezka, zakupy itp.).
P.S. Także lubię serial "Seks w wielkim mieście" ;)
Zostawiam maila i zapraszam do kontaktu!
mausunia@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie,
Dorota
Wieczne singielki :)
Poszukajcie Wy sobie lepiej partnerów, zanim nie będzie za późno. Obudzicie się w wieku prawie 40 lat po kolejnym dwumiesięcznym związku bo facet zabawił się tylko, z parciem "na dziecko" i szukając "na gwałt" kogoś kto Wam je da, zrobi kawę rano bo Was po prostu kocha, uśmiechnie się kiedy wrócicie z pracy, czy przytuli wieczorem kiedy padacie już z nóg po całym dniu.
To Wam bardziej przyda się :)
Poszukajcie Wy sobie lepiej partnerów, zanim nie będzie za późno. Obudzicie się w wieku prawie 40 lat po kolejnym dwumiesięcznym związku bo facet zabawił się tylko, z parciem "na dziecko" i szukając "na gwałt" kogoś kto Wam je da, zrobi kawę rano bo Was po prostu kocha, uśmiechnie się kiedy wrócicie z pracy, czy przytuli wieczorem kiedy padacie już z nóg po całym dniu.
To Wam bardziej przyda się :)
Cieszę się :)
To szukaj, szukaj. Od samego czekania i rozglądania się można jedynie odcisków na pupie dostać i wady wzroku ;)
Inwestuj czas w wartościowych ludzi, nie trać go na tych co nic sobą nie reprezentują. Na pewno jesteś w stanie intuicyjnie wyczuć, który bawi się a który ma poważne zamiary :)
To szukaj, szukaj. Od samego czekania i rozglądania się można jedynie odcisków na pupie dostać i wady wzroku ;)
Inwestuj czas w wartościowych ludzi, nie trać go na tych co nic sobą nie reprezentują. Na pewno jesteś w stanie intuicyjnie wyczuć, który bawi się a który ma poważne zamiary :)
Szuszu, nic nie mów. Wiem, że nie jest to łatwe. Każdy chce, ale widzę co dzieje się wokół. Udaje się nielicznym - wytrwałym.
Ktoś zabawnie kiedyś określił ten fakt. Dobry partner jest jak miejsce parkingowe, albo zajęte albo do d... Jeśli atrakcyjne to zawsze potem ma się porysowane to i owo. Można jedynie liczyć, że ktoś zwolni. Ewentualnie zainwestować czas i stanąć dalej. Tylko nikomu nie chce się inwestować czasu, a każdy wciska się na atrakcyjne blisko wejścia. To i ma potem rysy.
Nieliczni mają szczęście i zajmują zwolnione miejsce.
Książki można pisać ;)
Ktoś zabawnie kiedyś określił ten fakt. Dobry partner jest jak miejsce parkingowe, albo zajęte albo do d... Jeśli atrakcyjne to zawsze potem ma się porysowane to i owo. Można jedynie liczyć, że ktoś zwolni. Ewentualnie zainwestować czas i stanąć dalej. Tylko nikomu nie chce się inwestować czasu, a każdy wciska się na atrakcyjne blisko wejścia. To i ma potem rysy.
Nieliczni mają szczęście i zajmują zwolnione miejsce.
Książki można pisać ;)
Witam, ja też chętnie poznam dużo koleżanek :)
również posiadające dzieci - ja mam dwójkę :)
Jestem z Korzennej :)
Złożyłam projekt do Budżetu Obywatelskiego Gdyni o plac zabaw na Korzennej więc informuję - bądźmy zainteresowani Karwinami! :)
https://bo.gdynia.pl/?mod=project&path=16
W zeszłym roku pokonało mnie przedszkole państwowe :(
We wrześniu głosowanie - przydadzą się koleżanki do wsparcia :)
E-mail: patrycja.belt@gmail.com
Facebook: Patrycja Belt
również posiadające dzieci - ja mam dwójkę :)
Jestem z Korzennej :)
Złożyłam projekt do Budżetu Obywatelskiego Gdyni o plac zabaw na Korzennej więc informuję - bądźmy zainteresowani Karwinami! :)
https://bo.gdynia.pl/?mod=project&path=16
W zeszłym roku pokonało mnie przedszkole państwowe :(
We wrześniu głosowanie - przydadzą się koleżanki do wsparcia :)
E-mail: patrycja.belt@gmail.com
Facebook: Patrycja Belt