Widok

Szukam koleżanki - Gdynia

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam.
Szukam koleżanki, przyjaciółki, bratniej duszy.
Brakuje mi osoby, z którą mogłabym poplotkować, ruszyć się z domu, wyjść na spacer, do kina czy na imprezę.
Mam 30 lat i chętnie poznam dziewczyny w zbliżonym do mojego wieku. Mieszkam w Gdyni na Karwinach.
Ania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Brakuje przyjaznych dusz... :) czuję tak samo jak Wy, jestem niedaleko, bo z Dąbrowy ;) optimistic86@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Optymistyczna, ja tez jestem z Dąbrowy z okolic ul. Miętowej (pętla) :) mam 30 lat, córeczkę 2 lata 7 mies. i obecnie jestem w ciąży.
a ty ile masz lat?
cześć ja też jestem tu nowa i chciała bym poznać fajne koleżanki, które są nadal młode duchem i chciały by może czasmi pójść do jakiegoś klubu potańczyć, pogadać , pozdrawiam, mama singiel - 35, z okolic Karwin, Małego Kacka
Też szukam koleżanki, przyjaciółki...moje przyjaciółki są daleko ode mnie:( jedna aktualnie mieszka w Norwegii, druga 200km ode mnie...Jestem z Gdyni, mam 30 lat, nie mam dzieci, ani męża. Chętnie poznam fajne dziewczyny w wieku 25-35 lat:)
Cześć , ja też jestem w Gdyni nową 30 latką , bardzo chciałabym wyjś na jakąś fajną imprezkę do pabu z koleżanką jak masz czas na ten weekend to chętnie bym potowarzyszyła , pozdrawiam Ania :)
Witam. Dawno mnie tu nie było. Trochę się u mnie pozmieniało. Nie mieszkam już na Karwinach, teraz w Centrum Gdyni.
Na imprezy i do pubów też już nie chodzę, ale chętnie poznam kogoś na spacery, wyjścia na rower czy pogaduchy przy kawie :)
Czarna, napisz do mnie na priv albo zostaw na siebie jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chetnie Cie poznam odezwij sie na meil megi915@wp.pl albo na GG 31271410
Aniu napisałaś, że się pozmieniało u Ciebie... już nie chodzisz do pubów czy na imprezki... hmm ja oczywiście lubię i spotkania przy kawce i spacery, ale chcę też mieć z kim iść na "drinka" czy czasem na imprezę, ale odezwij się to pogadamy...ja nie zauważyłam Twojego namiaru, ale piszę z telefonu, więc mam mały ekran i może nie dowidzę ;) zostawiam swój namiar dla Ciebie i innych szczególnie bezdzietnych dziewczyn - (wybaczcie szczęśliwe mamy). GG 3676268 niestety innego kontaktu nie podam na tej stronie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, ja też chętnie się spotkam Przeprowadziłam się do Gdyni i nie mam znajomych Mam 30 lat, bez męża i dzieci Myślałyście może o " zbiorowym" spotkaniu Bez znaczenia czy kawa, impreza czy spacer Pozdrawiam GG 38025221
Zbiorowe spotkanie...fajny pomysł:)
hej mam pelno wolnego czasu jak cos to pisz kami22pl@yahoo.co.uk moze jakas imprezka w sb w Unique:)
Mam 29 lat i jestem nową mieszkanką Gdańska :) Ponieważ nie mam w Trójmieście znajomych postanowiłam napisać, przyznam się, że drugim powodem tego kroku jest obawa, że ni się obejrzę wyląduję w bujanym fotelu, z kwiecistym czepkiem na głowie, dłubiąc szydełkiem serwetki... ;)
Marzy mi się poznać koleżanki, z którymi będę gadać o wszystkim i o niczym, łazić po sklepach, do kina, na piwko czy też UWAGA!!! możne nawet na jakąś imprezę ;)? Taka typowa paczka babek, które poza praca, gdzie oczywiście jesteśmy profesjonalne i opanowane, lubią się pobawić i pożartować - niczym z serialu Seks w wielkim mieście ;P
Hej mam 26 lat i chetnie moglabym sie spotkac abysmy poznaly sie blizej i jak to kobiety pogadaly sobie o wszystkim. Moj mail to emcia474@wp.pl
hej czarna podaje maila chetnie nawiązala bym znajomosc podaje maila bo gg nie mam emcia474@wp.pl
witaj mam to samo wiec wiem co czujesz tez mam 30 stke i szukam przyjacolki ktorej bede mogla zaufac pozalic sie jak i doradzic jesli cie to interesuje to napisz patipomorze@onet.eu
"Sex w wielkim mieście" kocham ten serial w właśnie go ogladam :-)
Nie wiem czy jest to jeszcze z twojej strony aktualne, ale z chęcia Cie poznam.
Mam na imię Aśka, mam 30 lat.
Przeprowadzam się w połowie lutego do Gdyni, niestety nikogo tam nie znam i z chęcią poznam fajne dziewczyny w mniej więcej swoim wieku, żeby móc wyskoczyć w miasto na drinka, poplotkować...
Mój email: jpaluch@vp.pl
a są tu jakies mamy chętne na spacery? :)
ja chetnie pospaceruje podzielę się doświadczeniami :)
mama 7-miesięcznej Kami :) lat 29 :)

mail: mama.muminka@poczta.fm
Hej
Również chętnie poznam koleżanki, bo jeszcze tu nie znam nikogo z kim można by było wypić kawkę, pogadać miło itp. Dość niedawno tu się przeprowadziłam (Gdynia Chylonia). Mam 31 lat i 10-letnią córkę. Mój mail: kika234@op.pl
czekam z niecierpliwością na odzew :)
Ania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Aniu jestem z Rumi szukam przyjaciolki bo niemam nikogo z kim moglabym pogadac pozalic sie wysluchac doradzic... niechce kolezanki ktora nie ma dlamnie czasu wtedy gdy jej potrzebuje bo takich mam dosyc. Ja w tym roku skonczylam 30 lat jesli jestes zainteresowana to napisz patipomorze@onet.eu
a czy z Rumi lub Redy?ale po40 są takie poszukujące koleżanki?
do góry