Widok

Szukam koleżanki - Gdynia

Poznajmy się Karwiny Temat dostępny też na forum:
Witam.
Szukam koleżanki, przyjaciółki, bratniej duszy.
Brakuje mi osoby, z którą mogłabym poplotkować, ruszyć się z domu, wyjść na spacer, do kina czy na imprezę.
Mam 30 lat i chętnie poznam dziewczyny w zbliżonym do mojego wieku. Mieszkam w Gdyni na Karwinach.
Ania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam. Dawno mnie tu nie było. Trochę się u mnie pozmieniało. Nie mieszkam już na Karwinach, teraz w Centrum Gdyni.
Na imprezy i do pubów też już nie chodzę, ale chętnie poznam kogoś na spacery, wyjścia na rower czy pogaduchy przy kawie :)
Czarna, napisz do mnie na priv albo zostaw na siebie jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć , ja też jestem w Gdyni nową 30 latką , bardzo chciałabym wyjś na jakąś fajną imprezkę do pabu z koleżanką jak masz czas na ten weekend to chętnie bym potowarzyszyła , pozdrawiam Ania :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też szukam koleżanki, przyjaciółki...moje przyjaciółki są daleko ode mnie:( jedna aktualnie mieszka w Norwegii, druga 200km ode mnie...Jestem z Gdyni, mam 30 lat, nie mam dzieci, ani męża. Chętnie poznam fajne dziewczyny w wieku 25-35 lat:)
cześć ja też jestem tu nowa i chciała bym poznać fajne koleżanki, które są nadal młode duchem i chciały by może czasmi pójść do jakiegoś klubu potańczyć, pogadać , pozdrawiam, mama singiel - 35, z okolic Karwin, Małego Kacka
Optymistyczna, ja tez jestem z Dąbrowy z okolic ul. Miętowej (pętla) :) mam 30 lat, córeczkę 2 lata 7 mies. i obecnie jestem w ciąży.
a ty ile masz lat?
Brakuje przyjaznych dusz... :) czuję tak samo jak Wy, jestem niedaleko, bo z Dąbrowy ;) optimistic86@wp.pl
hej odezwij sie oliwier11042004@wp.pl
Hej odezwij sie
Hej chetnie cie poznam dokladnie mysle i czuje tak jak ty piszesz mieszkam w Redlowie wiec nie daleko :) odezwij sie oliwier11042004@wp.pl pogoda teraz taka depresyjna mi tak brakuje jakis wyjsc kawka pogaduchy itp... pozdrawiam Monia
Poznam także dziewczynę z którą mogłabym spędzać także aktywnie czas :)) Od niedawna mieszkam na Karwinach i powiem szczerze, że bardzo brakuje mi bratniej duszy :)) onagdynia@wp.pl Pozdrawiam
Hejka dziewczyny:)) Ja też chętnie poznak koleżanke. Mam 27 lat i synka w 1 klasie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a z Gdanska moze byc?
A kolegi do towarzystwa nie potrzebujecie ???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej.Ja również od niedawna mieszkam w Gdyni(karwiny).bardzo chciałabym poznać ciekawą koleżankę z którą można o wszystkim pogadać.Mam 34 lata.Mężatka. Piszcie na meila iwkol30@wp.pl.Pozdrawiam.
jusons@wp.pl
rzencia201@wp.pl
Przepraszam, że nie odpisywałam. Na początku dostawałam maile jak się pojawiła odpowiedź a później już nie, więc tu nie zaglądałam, Teraz jestem tu przez przypadek i sie okazuje, że jednak są nowe posty.
Dziękuję Wam bardzo, już odpisuję :)
Hej.
Tez mam na imie Ania i jeszcze 29 lat. Z miła checia Cie poznam na wspolne wypad do kina czy na spacer. Moj mail : anma33@wp.pl.
Pozdrawiam.
piszecie,że szukacie koleżanek,a żadna się nie odezwie,to po co to pisać?bezcelowe to...podałam mail i żadna się nie odezwała...:(
Odezwij się na emiliaemi9@wp.pl