Widok
Co wy tak na tego boskiego się uparłyście;> Nawet nie znam gościa. A te 21 cm to niby czego bo ni w ząb ni w oko nie wiem. Ani to wzrost ani w bicu ani długość stopy;/ No ale cóż kobietą nie jestem więc chyba Bóg mi wybaczy tę niewiedzę. Mój rozmiar nie jest XS ale ponoć przeciwieństwa się przyciągają ;)
Dziewczyny, tak skromnie w topik chciałam sie wbić co do xs i xs bo wiadomo, ze to nie to samo
i to dwie niestety są
a) niestety jestem xs i sie k.. wpasowuję w watek
b) niestety znam panów, a własciwie jednego pana xs i nie w chudości czy wzroście ... rozmiar ma znaczenie ;)
naprawdę fajnie się was czyta
i to dwie niestety są
a) niestety jestem xs i sie k.. wpasowuję w watek
b) niestety znam panów, a własciwie jednego pana xs i nie w chudości czy wzroście ... rozmiar ma znaczenie ;)
naprawdę fajnie się was czyta
> Na pewno byłem pijany tylko wtedy jestem wredny
Jednego takiego kolesia na FOrum już mamy
Wtórny jesteś.
W dodatku.. beznadziejny d*pek z ciebie. Pomijając wszystko inne.. powyższy cytat uzasadnia moją opinię na twój temat.
Jak Panie to bawi, niech se gadają z tobą. Nie moje małpy..
Dla mnie jesteś śmieciem niewartym uwagi. Nikt rozsądny i dojrzały nie tłumaczy się stanem upojenia. Nie umiesz pić i ci szkodzi? to nie pij.
Po pijaku wyłazi z człowieka jego prawdziwa natura. To, co jest zahamowane przez świadomość na codzień.
Jesteś gnojem po pijaku (w twoim przypadku: prędzej gnojkiem).. to taki jesteś.
Na trzeźwo po prostu się jedynie maskujesz.
Jednego takiego kolesia na FOrum już mamy
Wtórny jesteś.
W dodatku.. beznadziejny d*pek z ciebie. Pomijając wszystko inne.. powyższy cytat uzasadnia moją opinię na twój temat.
Jak Panie to bawi, niech se gadają z tobą. Nie moje małpy..
Dla mnie jesteś śmieciem niewartym uwagi. Nikt rozsądny i dojrzały nie tłumaczy się stanem upojenia. Nie umiesz pić i ci szkodzi? to nie pij.
Po pijaku wyłazi z człowieka jego prawdziwa natura. To, co jest zahamowane przez świadomość na codzień.
Jesteś gnojem po pijaku (w twoim przypadku: prędzej gnojkiem).. to taki jesteś.
Na trzeźwo po prostu się jedynie maskujesz.
@Graszka:
Mam w chwili obecnej, wg mojego szacunku.. pomiędzy 1,4 a 1,6 ‰ alko we krwi.
Za kólko nie wsiadam, zatem mogę :)
Nie przeszłoby mi przez myśl, żeby jakikolwiek swój ewentualny durny wpis tłumaczyć jutro alkoholem :/
Jak zdarzy mi się uwalić i napiszę coś głupiego.. to będę przepraszał. Ale nie: usprawiedliawał się :D
Zresztą... póki co.. na Forum.. nie było sytuacji, za którą musiałbym przepraszać.
Chyba ;]
Mam w chwili obecnej, wg mojego szacunku.. pomiędzy 1,4 a 1,6 ‰ alko we krwi.
Za kólko nie wsiadam, zatem mogę :)
Nie przeszłoby mi przez myśl, żeby jakikolwiek swój ewentualny durny wpis tłumaczyć jutro alkoholem :/
Jak zdarzy mi się uwalić i napiszę coś głupiego.. to będę przepraszał. Ale nie: usprawiedliawał się :D
Zresztą... póki co.. na Forum.. nie było sytuacji, za którą musiałbym przepraszać.
Chyba ;]
Traktuję Was poważnie , jako ludzi ;) Ale teksty są czasem rozbrajające , i na to mrużę oko ;) Tak samo jak na jakieś małe przytyki :) Nie obrażam się , bo nie ma o co tak naprawdę :) I tyle :) A co do najbardziej poważnego działu na forum... Powściągliwy , Ty to już jesteś najbardziej poważnym bywalcem tego działu :)))))))))))))))))))) Ale muszę zwrócić Ci honor , faktycznie jakoś mniej marudzisz ostatnio :D Tak trzymaj ;)
Ku potwierdzeniu Twej tezy;)
http://bi.gazeta.pl/im/f0/c8/cd/z13486320Q,-Mezczyzni-nie-dorastaja--Oni-po-prostu-rosna--.jpg
Co do kieszonkowego to niestety nie dostaję;/
http://bi.gazeta.pl/im/f0/c8/cd/z13486320Q,-Mezczyzni-nie-dorastaja--Oni-po-prostu-rosna--.jpg
Co do kieszonkowego to niestety nie dostaję;/