Widok
Hej ja też szukam fajnej przyjaciółki, Chciałabym mieć taką osobę, która by wiedziała, kiedy mam zły dzień i wtedy właśnie wyciągała mnie na spacer, na kawę, na czekoladę, do kina, na zakupy.. Z którą mogłabym o wszystkim pogadać, napić się piwa, pośmiać... Big Grin Chciałabym chodzić na basen, na siłownię, chciałabym chodzić na spacery, biegać po parku, ale nie mam z kim... Owszem, mam koleżanki, ale zawsze to ja muszę wychodzić z tą inicjatywą, a czasem już mam wrażenie, że się narzucam, bo mi nikt nigdy nic nie proponuję.A ty z jakiego miasta jesteś i ile masz lat? Podaje mojego maila Danna839@wp.pl jeśli masz ochotę napisz.
hej :) chyba mamy podobną sytuacje dziewczyny :) ja mam 27 lat, wlasnie przeprowadziłam sie do Gdyni, gdzie posiadam 2 dobre koleżanki ale obydwie juz maja dzieci a co za tym idzie inne priorytety ;] chetnie poznam kogos normalnego z kim mozna bylo by sie spotkać pośmiać,pogadać, wyjsc do kina, na impreze, gdziekolwiek... pudels03@o2.pl
rowniez chetnie poznam kogos za*ebistego lekko zwariowanego ale nie do przesady :D zeby wyjsc gdzies, napic sie pogadac, posmiac wyzalic no tego typu rzeczy wiadomo o co chodzi ;) mam 23 lata prace chłopaka tylko wlasnie kontakty sie pourywaly po przeprowadzce do trojmiasta i nie mam prawdziwej lojalnej psiapsióły podaje maila jesli jestes zainteresowana napisz :) kate19930@buziaczek.pl
Hejka, szukam koleżanki do trenowania mma, tudzież box, kickboxing (do życia również :D ) mam 23 lata i nie jestem babochlopem :D wręcz przeciwnie, brakuje mi żeńskiego pierwiastka na treningach, chodzę głównie dla samoobrony, byłoby raźniej, bo na razie czuje się tam jak piąte koło u wozu. Jestem Góralką, przeprowadziłam się do Gdańska i nie mam tu wiele znajomości.
Ja z checia poznam więcej miłych sympatycznych znajomych na pójście spacer do pabu na drinka do kawiarni na plotki mam 27 lat Paulina z Gdańska jeżeli ktoś zainteresowany mój fejs to Paulina Nowakowska profilowa fot blondynka różowa bluska hehe :) zbokom idiotom dziękuję szukam normalnej koleżanki kolegi