Widok
Szukam koleżanki w wieku 30 lat z Bolszewa lub Wejherowa
Witajcie
Mieszkam w Bolszewie od 4 lat i wciąż czuje się tutaj lekko samotnie. Jestem mamą dwóch brzdąców, siedzę niestety w domu i zastanawiam się czy jestem jedyna która poświęca na razie swój czas dzieciom. Niekoniecznie szukam kogoś takiego jak ja, chętnie poznam kogoś bardziej aktywnego zawodowo ;) kogoś na wypad do pubu, na pogaduchy itp.
Mieszkam w Bolszewie od 4 lat i wciąż czuje się tutaj lekko samotnie. Jestem mamą dwóch brzdąców, siedzę niestety w domu i zastanawiam się czy jestem jedyna która poświęca na razie swój czas dzieciom. Niekoniecznie szukam kogoś takiego jak ja, chętnie poznam kogoś bardziej aktywnego zawodowo ;) kogoś na wypad do pubu, na pogaduchy itp.
W Bolszewie mieszkają Bolszewicy?
W książkach do historii czytałem że dawniej było ich sporo, to i samotność im nie doskwierała... no ale świat się zmienia;)
Przeprowadź się do Polski, do cywilizacji, np do Gdańska;)
W książkach do historii czytałem że dawniej było ich sporo, to i samotność im nie doskwierała... no ale świat się zmienia;)
Przeprowadź się do Polski, do cywilizacji, np do Gdańska;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
To 0-700 jeszcze istnieje? Myślałem że po tym jak Kasia Figura mówiła co teraz robi, rząd zdecydował się na zaplombowanie tego typu połączeń.
Teraz to się tylko wysyła smsy "PO LISA" - tylko nie wiem, w jakim celu oni te lisy rozdają;)
Teraz to się tylko wysyła smsy "PO LISA" - tylko nie wiem, w jakim celu oni te lisy rozdają;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Mieszkam....hehe moze to smiesznie zabrzmi ale w CENTRUM Bolszewa:):):) Moja córa jest bardzo wyrozumialym niemowlakiem i spokojnie moge z nia na spacer isc....czy wypic kawke....jest bardzo grzeczna....porownujac swoja starsza córke.....to Aniol z niej:)Takze puki co nie zaharowuje sie na rodzicielskim:)
Witajcie kobietki!
Dopiero zauważyłan ten temat na forum.Ja niestety, bezskutecznie poszukuję od ponad roku, około 30 letniej mamuśki z wiejskich okolic..
Napiszcie czy doszło do jakiegoś spotkania, czy coś sie ruszyło?
Może zorganizujemy wspólnie jakieś spotkanie na mieście, lub też w plenerze.
Uwielbiam ciszę, spokój, krówki i kwiatki....ale powoli już zaczyna doskwierać mnie wiejska samotnośc.Wam zapewne też ;))
ps.i też jestem na urlopie wychowawczym ;)
Dopiero zauważyłan ten temat na forum.Ja niestety, bezskutecznie poszukuję od ponad roku, około 30 letniej mamuśki z wiejskich okolic..
Napiszcie czy doszło do jakiegoś spotkania, czy coś sie ruszyło?
Może zorganizujemy wspólnie jakieś spotkanie na mieście, lub też w plenerze.
Uwielbiam ciszę, spokój, krówki i kwiatki....ale powoli już zaczyna doskwierać mnie wiejska samotnośc.Wam zapewne też ;))
ps.i też jestem na urlopie wychowawczym ;)
To ja się też odezwę;) jestem z Wejherowa, choć często bywam z moim maluchem na basenie w Victorii, 30 lat to minęło już bezpowrotnie w zeszłym roku ale teraz mam 31;) jak ktoś chętny to czekam wiadomość;) może być na priv;)
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
[/url]
[url=http://lilypie.com]
[/url]
Hej jestem mamą 4 miesięcznego bobasa :) od roku mieszkam w Wejherowie i tak jak poprzedniczki brakuje mi tu towarzystwa na spacery z synkiem lub na kawkę i 1000 innych rzeczy :) może znajdzie się jakaś mama chętna na wspólny spacer wiem że posty są dość stare ale widzę że ktoś tu jednak czasem zagląda :)
Witaj , od 2 miesięcy mieszkam w Gdyni , przeprowadziłam się z córką. Póki co zaczynamy wszystko od nowa, mała zaczęła przedszkole ja jeszcze ze względu na dopieszczenie wszystkich spraw siedzę w domu , bardzo doskwiera mi brak moich przyjaciół i mojego otoczenia które pozostawiłam w Poznaniu ( bo wlanie stad załadowaliśmy ) Jeśli miałabyś ochotę na koleżeństwo, wypad na pogaduchy itd z mieląc jecie . Pozdrawiam
Gosia 30 lat ;)
Gosia 30 lat ;)