Widok

Szukam kursu BHP

Witam serdecznie,

Poszukuję szkoły do której od września mogłabym iść na kurs BHP. Wiem, że teraz ten kierunek może być przysłowiowym "strzałem w 10". Orientujecie się w jakich szkołach jest taki kurs? Myślałam o cosinusie albo Progresie? W takich szkołach policealnych mają takie kursy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno w szkołach policealnych taki kierunek jest. Z Progresu go kojarzę, ja kończyłam w szkole masaż i wiem, że BHP mieli na pewno na stronie internetowej. Ale wiesz, wszystko zależy zawsze od tego czy jest wystarczająca ilość chętnych na zajęcia. Trzeba dzwonić i pytać.
Szkoła policealna Progres. Na pewno tam takie zajęcia są, ale nie w postaci kursu - kursy są drogie i krótko trwają. W policealnej szkole nauka trwa albo rok albo 2 lata (czasami tylko na niektórych kierunkach 6 miesięcy).
Hej! Ja szukam aranżacji wnętrz w jakiejś lepszej szkole. Zależy mi na policealnej, bo tam ponoć dostaje się tytuł technika? Wykształcenie mam związane z tym kierunkiem, ale nie powiem, dodatkowe kwalifikacje by się przydały... W jakich szkołach można liczyć na to, że taki kierunek się utworzy? W Progresie był w ostatnich latach?

Osobiscie polecam cosinusa, bardzo dobry poziom ma ta szkoła do tego jest za darmo i zaocznie :)

Polecam półtora roku nauki w cosinusie ;)

Inne tematy z forum Nauka

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry