Widok
Szukam męża!:)
No może nie od razu męża, to tak żeby tytuł był chwytliwy;) Ładna, raczej drobna szatynka, lat całe 25, chętnie poznam normalnego, wesołego faceta w przedziale wiekowym hmm powiedzmy 25-30:>, który potrafi do życia podejść też na serio i nie jest dużym dzieckiem. Takiego, który lubi rozmawiać o życiu, pójść na spacer do lasu, obejrzeć dobry film, ugotować coś wspólnie, czy zwyczajnie pomilczeć. Takiego co by chciał mieć własną rodzinę, co ma głowę na karku i można na nim polegać. No takiego na dobre i na złe po prostu!
Fiu fiu, ale mam wymagania:)
Fiu fiu, ale mam wymagania:)
faktycznie tytuł ma cos w sobie;)
jesli jeszcze nie stałełas na slubnym kobiercu to zapraszam pod ten adres nadziej6@wp.pl no, a jesli stoisz przed ołtarzem to zawsze mozna odwrocic sie na piecie i pozegnac sie grzecznie z uczestnikami;)
wspomniałas o spacerze...chetnie zamienie go na rowerek;)
pozdrawiam.
jesli jeszcze nie stałełas na slubnym kobiercu to zapraszam pod ten adres nadziej6@wp.pl no, a jesli stoisz przed ołtarzem to zawsze mozna odwrocic sie na piecie i pozegnac sie grzecznie z uczestnikami;)
wspomniałas o spacerze...chetnie zamienie go na rowerek;)
pozdrawiam.
Ehhhh.... Ciekaw jestem jak kiedyś ludzie się poznawali jak nie było telefonów komórkowych , internetu itp. A czasy ogólnie chyba były cięższe niż teraz. Nie wiem czy to w związku z tym ,że coraz więcej ludzi leci na łatwiznę, czy społeczeństwo robi się coraz bardziej płochliwe i nieśmiałe ale sam fakt o tym że w internecie są tysiące postów tego typu świadczy o tym że coś złego się dzieję...
Wlasciwie to czytajac tytul watku pomyslalem sobie, ze Pani meza gdzies zgubila. Wyszedl po fajki albo na ryby i nie wrocil. Juz chcialem pomoc, bo widzialem paru takich szlajajacych sie, ktorzy wygladali na czyichs mezow, ktorym nie spieszy sie do domu, ale po przeczytaniu watku okazalo sie, ze Pani poszukuje KANDYDATA na meza. A to zmienia postac rzeczy...
Hey Mam Ci propozycje do zaoferowania mam meza turka i on ma kolege turka niechcialabys poznac?chlopak samotny szuka zony zapomnialam ile ma dokladnie lat ale chyba maxymalnie 28 tylko jest jeden minus nie wiem w sumie czy minus my mieszkamy w niemczech obrebie Koln jesli jestes zainteresowana mieszkaniem w Niemczech i poznaniem chlopaka to podaje Ci moj email pisz beatricee2@wp.pl moge przeslac Ci jego fotke a ty przeslesz mi swoje zdjecie.Jesli znasz jezyk angielski to nie ma zandnych barier jezykowych:) pozdrawiam