Widok

Szukam męża!:)

No może nie od razu męża, to tak żeby tytuł był chwytliwy;) Ładna, raczej drobna szatynka, lat całe 25, chętnie poznam normalnego, wesołego faceta w przedziale wiekowym hmm powiedzmy 25-30:>, który potrafi do życia podejść też na serio i nie jest dużym dzieckiem. Takiego, który lubi rozmawiać o życiu, pójść na spacer do lasu, obejrzeć dobry film, ugotować coś wspólnie, czy zwyczajnie pomilczeć. Takiego co by chciał mieć własną rodzinę, co ma głowę na karku i można na nim polegać. No takiego na dobre i na złe po prostu!
Fiu fiu, ale mam wymagania:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem również z tych, ze tylko przez skromność nie napiszę, że coś spełniam z tych wymagań, no mam 26lat tylko to ;P a mój mail facet26gdansk26@wp.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie tytuł ma cos w sobie;)
jesli jeszcze nie stałełas na slubnym kobiercu to zapraszam pod ten adres nadziej6@wp.pl no, a jesli stoisz przed ołtarzem to zawsze mozna odwrocic sie na piecie i pozegnac sie grzecznie z uczestnikami;)
wspomniałas o spacerze...chetnie zamienie go na rowerek;)
pozdrawiam.
takiej kobiety o takim charakterze jak nadawca tego ogłoszenia na forum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tego samego to znaczy męża?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) tego samego szukam mam 29 lat
zostawiam mail kolega_100 @o2.pl
ale ja tak na serio pisałem tylko że mam 24 lata więc nie mieszczę się w widełkach wiekowych:) no i jakbym się ogolił to może nawet przystojny jestem
W zasadzie - ja też.
Przyjmijmy, że napisałaś to 20 lat temu i będzie gites i pełnia szczęścia.
Dziewczynki w bieli, płatki róż i takie tam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiesz, gdyby nie to że jestem bardzo skromny, to mógłbym powiedzieć że jestem wręcz stworzony dla Ciebie;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry