Widok

Szukam młodej mamy

Witam :)

Nie tak dawno urodziłam synka (1m-c) i poszukuję mam, które również nie tak dawno urodziły lub mają starsze dzieci. Chciałabym po prostu nawiązać kontakt z innymi mami w celach tj. plotki i kawka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Gdzie mieszkasz, tzn jaka okolica Straszyna? Ja mam córcię i nikogo tu nie znam, a kawka w samotności nie smakuje:)
Mieszkam na osiedlu Modrym. Nie tak dawno się tu wprowadziłam z synkiem i nikogo tu nie znam :(
Troszkę szkoda, że tak daleko no i tam szybko znajdziesz bliżej młode mamy takie osiedle sami młodzi ludzie. Ja mieszkam na osiedlu domków za biedronką. Możemy się umówić kiedyś na spacerek :)
No niestety też wam nie potowarzyszę, ja zamieszkuję dworcową :)
Dworcowa to juz calkiem niezle :)
Hej, tez mieszkam na osiedlu Modre, termin porodu mam ustalony na luty, na wiosne mozemy umawiac sie na spacerki:)
Pogoda jest jaka jest więc uważam, że wiosna jest najodpowiedniejszym czasem na spacerki :)

Pozdrawiam
Witam :)

Wiosna według kalendarza już zagościła... W praktyce bywa trochę różnie... I pomyślałam sobie czy przypadkiem jakieś młode mamy z os. Modrego lub okolic (Goszyn, Arciszewo itp) może mają ochotę na spacerki w cieplejsze dni?

Pozdrawiam
Jestem chętna na spacerki. Mieszkam na Modrym. Proszę pisz na priva, umówimy się:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Straszyn

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...

do góry