Widok
Szukam nieśmiałego faceta ok 30 lat
Hej! Szukam spokojnego, cichego, być może nieśmiałego mężczyzny. Ja mam 28 lat, 163 cm wzrostu, jestem chudą szatynką. Nie należę do kobiet przebojowych, pochodzę z małej miejscowości, niestety nie mam szczescia do mezczyzn, dlatego szukam w internecie, może tak jest najłatwiej? Zapraszam na priv.
Zjedzą Cię na wejście (już zacząłem konsumpcję;).. ale się nie zrażaj.
Fajnie, jakbyś podała jakiś namiar do siebie. Z pewnością ktoś do Ciebie napisze. Wbrew pozorom (i wyświechtanym opiniom) samotnych facetów, koło 30tki jest w pip. Ale . jak to w Necie bywa.. trza przerzucić tony szlamu, żeby trafić na perłę.
3mam kciuki :)
Fajnie, jakbyś podała jakiś namiar do siebie. Z pewnością ktoś do Ciebie napisze. Wbrew pozorom (i wyświechtanym opiniom) samotnych facetów, koło 30tki jest w pip. Ale . jak to w Necie bywa.. trza przerzucić tony szlamu, żeby trafić na perłę.
3mam kciuki :)
no...wiesz...uwodzenie przez internet jest zbyt łatwe, zbyt banalne i zbyt płytkie :D zdecydowanie wolę poznawać ludzi "na żywo". mowa ciała, ton głosu...spojrzenie...to wszystko składa się na satysfakcjonujące uwodzenie...kokieterię...jak zwał tak zwał :) a w internecie? takie jakieś to beznamiętne.
...ale może to ja jestem dziwna :D
...ale może to ja jestem dziwna :D
a...co do tej romantyczności- bardzo dobrze. to chyba główna zaleta szukania kogoś przez internet ;) nienawidzę romantycznych facetów bo zwykle zawiewa to takim banałem i tandetą... kolacja, wino, świeczki, spacery przy blasku księżyca i wyciu wilka, wspólne komedie romantyczne w kinie... NIE! przesyt, zbytnia oczywistość... dla mnie romantyczne jest jak mi facet przyniesie piwo do meczu :) ale co ja tam wiem o życiu :D
Słabyś, Crossie, z chemii ;)
Końcówka -ol sugeruje alkohol (jak np. etanol, czy propanol).
Ukochanol i spelniajocol to zapewne alkohole wyższe, o znacznie bardziej rozbudowanej strukturze, niż alkohole proste, które podałem powyżej.
Swoją drogą, chciałbym się kiedyś zwarzyć ukochanolem - brzmi smakowicie ;D
Końcówka -ol sugeruje alkohol (jak np. etanol, czy propanol).
Ukochanol i spelniajocol to zapewne alkohole wyższe, o znacznie bardziej rozbudowanej strukturze, niż alkohole proste, które podałem powyżej.
Swoją drogą, chciałbym się kiedyś zwarzyć ukochanolem - brzmi smakowicie ;D