Widok

Szukam osoby, która nauczy 8-latka grać w koszykówkę, piłkę nożną

Sport Koszykówka Piłka nożna Temat dostępny też na forum:
Szukam osoby, która nauczyłaby mojego 8-letniego syna gry w koszykówkę i piłkę nożną oraz pokazała mu, jak nabrać trochę siły i sprawności ogólnej :) Syn nie stroni od wyjść na podwórko, jednak piłka nożna nigdy nie była jego ulubionym zajęciem, ale chciałby trochę potrenować, żeby pewniej czuć się na w-fie w szkole.
Może jakiś pasjonat sportu z okolic Wielkiego Kacka ma trochę wolnego czasu? Proszę o maila z oczekiwanym wynagrodzeniem i ewentualnie pasującymi terminami treningów. atabe@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie lepiej jakaś szkółka piłkarska? Lepiej od razu z innymi dzieciakami ćwiczyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam swojego syna i wiem, że indywidualne zajęcia dają mu dużo większe korzyści.

Jednakże jeśli mielibyśmy brać pod uwagę szkółki piłki nożnej/koszykówki - znacie jakieś działające w wakacje i uczące od podstaw?
Z tego co się zdążyłam zorientować, szkółki takie uczą cały rok szkolny, a syn ma wystarczająco dużo zajęć w ciągu roku, nie chcę mu odbierać czasu, jaki zostaje mu na zabawę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam UKS 7 Sopot. Najlepsze wyniki i 100% satysfakcji do tego blisko z Wielkiego Kacku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wielki Kack

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Hałas kolejowy (4 odpowiedzi)

Jak duży jest hałas kolejowy w obrębie ulic izerska, gnieźnieńska, myśliborska, kruszwicka? Czy...

do góry