Widok

Szukam partnra do gry w tenisa stołowego

Sport Temat dostępny też na forum:
Szukam partnra do gry w tenisa stołowego
Cze, szukam partnera do gry w tenisa stołowego, mam 22 lata i gram na średnim poziomie. Gram w MRKS oraz PZTS w Gdańsku, wynajęcie stołu kosztuje 10 zł/os, ale dwa razy w tygodniu mam możliwość grania za darmo.
Szukam osoby w wieku 17-27 lat (najlepiej studenta/tki). Obecnie grywam 3-5 razy w tygodniu, jednak nie zawsze partnerzy mają czas, a chciałbym grać w miarę regularnie.
Dodam, że wcześniej troszkę grywałem ale wypadek sportowy zmusił mnie do przerwania prowadzenia tego sportu. Obecnie od listopada (2012 roku) znowu mogę cieszyć się tą dyscypliną, jednak moje możliwości ruchowe są nadal troszkę ograniczone (tzn. nie mogę biegać ani się schylać). Także jeżeli chciałbyś się troszkę poruszać, to cieszyłbym się z wspólnej gry ;)
Kontakt: elo1A@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tenis stołowy Rumia

Witam zainteresowane osoby tematem zapraszam do Rumi - może kawałek od Gdańska ale gramy od Poniedziałku do Czwartku - od 19 - poziom zaawansowania różny napewno można dopasować sparing - partnera . Pozdrawiam
KONTAKT przyborowski.jar@wp.pl
Gdzie dokładniej są te treningi w Rumi? Interesuje mnie jeszcze w jakich godzinach, tzn. od 19 - do której ?
A ludzie po 30 to już ciepłe kapcie i kompot?

Mi osobiście większa różnica wiekowa nie robi różnicy, ale wiem że niektórym tak... ale głównym powodem dlaczego dodałem "ograniczenia" wiekowe, to dlatego że po grze za bardzo nie mogę zebrać piłek i po prostu było by mi trochę głupio "goniąc" taką osobę po ich zebranie, po za tym wiem, że takie osoby też się później zniechęcają...
Jak ale Tobie nie robi to większej różnicy to możemy się raz umówić na odbijanie i zobaczysz wtedy jak się w ogóle ze mną odbija...
Pozdrawiam

Wlasnie szukalem tego!

Jak to wygliada.
Kolejki tez sa ,np. przegral i mozesz isc na faje 100?
10zl za stol od 19 i do 23? (jak zrozumialem stol mozna wziasc na trzy osoby.
Jak tam z dojazdem ,jest blisko skm (z gdanska musze dojechec)
o paletkach nie pytam mam gdzeis woja z CCCP ale dobra.
A o co chodzi z tymi sedziami?

Kto wie?

W Gdansku sa stoly albo hale gzie mozna zagrac, w sensie pokazac jak sie gra???!
ua_lwow@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie .
Chętnie pograłbym z kimś w Gdańsku lub w sopocie .
Hala MRKS bardzo by mi odpowiadała .
Gram totalnie amatorsko , ale da sie ze mną potrenowac jakies regularne zagrania .
Czy byłby ktoś chętny ?
Jestem gotowy trenowac 2-4 razy w tygodniu .
Piszcie .
przemyslawgralec@gmail.com

tenis stołowy

A ludzie po 30 to już ciepłe kapcie i kompot? sorki kiedy spotkanie

trening tenis stołowy

we wtorek godz 19;30

chetna

poziom średni - dgolebiewska@wp.pl