Widok

Szukam pracujących współlokatorów :)

Szukam pracujących współlokatorów :)
Jestem pracującą kobietą po 30, szukam osób które wraz ze mną zechcą wynajmować mieszkanie 3 pokojowe lub więcej (lub mały dom) w zależności od ilości chętnych osób. Chętnie zamieszkam z osobami samotnie wychowującymi dziecko, płeć bez znaczenia wiek również.

Uwaga: Mam psa. Współlokator nie może mieć alergii :) i musi lubić psy to jedyny warunek.
Pies jest spokojny, wychowany z dziećmi które bardzo lubi.

Nie mam jeszcze nic konkretnego na oku, dzielnica dla mnie bez znaczenia oby blisko skm'ki.
Mieszkanie chcę wynająć od 1 września. Będę w Trójmieście od 23sierpnia. Oczywiście chcę aby mieszkanie było w miarę jak najtańsze. Cena za osobę max do 650zł z opłatami.

Chętne osoby proszę o kontakt najlepiej mejlowy na aurora30@op.pl Chciałabym abyśmy się spotkali w sierpniu i ewentualnie razem oglądali mieszkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wynajme pokoj

hej jestem zainteresowany oferta mam pokoj tanio do wynajecia w sopocie mam 28 lat,jesli jestes zainteresowana dzwon moj numer 510 138 294..

pilnie

Witam równiez poszukuję osoby która wynajmie ze mną mieszkanie jestem osobą spokojną bezkonfliktową pracującą.Proszę o kontakt debinskadanuta77@wp.pl pozdrawiam

jest aktualne proszę o kontakt mejlowy.

Witam , rowniez poszukuje osoby ktora wynajmie chetnie mieszkanie z osoba samotnie wychowujaca dzieci. jesli ogloszenie jest aktualne prosze o kontakt.
do góry