Widok

Szukam sali weselnej, dworku, lub restauracji okolice Lębork, Łeba, kaszuby...

Witam mam nadzieję, że jakoś pomożecie mi w znalezieniu miejsca weselnego. Byłam już w kilku miejscach lecz zawsze coś jest nie tak :) 1.byłam z nażyczonym w Lisewie- dwór Lisewski - super, ale za mało miejsca, a w namiocie to niebardzo chcemy. 2. Godętowo - też super ale za mało miejsca jak na 95 os.;( 3. Dworek na błotach- niby fajnie ale z menu nie chca nam przypasować i dzika nie możemy mieć swojego dalej nie szukaliśmy bo nie wiemy gdzie.... może macie jakieś rady ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
błąd narzyczony - przepraszam tak to jest jak się człowiekowi spieszy
polecam róże wiatrów w Gdyni- obsługa profesjonalna, jedzenie wyśmienite, miałam tam wesele suuuper

jest też sala weselna jak sie jedzie w stronę wejherowa za Redą bądź w
redzie po lewej stronie, piękna sala, piękny wystrój ,ogromna. ale nie pamietam nazwy.

w koleczkowie jest maciejka też bardzo przyjemne miejsce

cegielnia w rzucewie

czardasz w wejherowie
Chyba narzEczony :)
W jakim terminie ślub?
A ja polecam Dwór Sześć dębów w prusewie koło jeziora Żarnowieckiego . Byłem tam na weselu na 95 os + jak pamiętam byłam z 8 muzyków.
Z tego co wiem, to organizują wesela do 100 osób, ale z terminami na 2012 może być już ciężko. W sumie jak się nie zapytasz to się nie dowiesz. tu masz link: http://www.prusewo.pl

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry