Widok

Szukam towarzystwa

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z czym przeprowadziłam się na Przymorze. Szukam ludzi obu płci, którzy chcą się zakumplować, a może nawet zaprzyjaźnić. Spędzać czas zarówno aktywnie, jak i na lenistwie. Preferowane osoby otwarte, lubiące ludzi i pozytywnie nastawione. Wiek i płeć bez znaczenia, posiadanie dzieci bądź ich brak, orientacja seksualna, wyznawana religia czy jej brak, to wszystko jest dla mnie bez znaczenia. Jak jesteś samotny/samotna i chcesz mieć z kim wyskoczyć na spacer/do kina/ na drinka/ na siłownię czy basen to odezwij się.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Część Arabella..jestem do twojej dyspozycji..możemy pójść na spacer,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam cię serdecznie jak tam nocka ci się zaczola bardzo bym chciał ciebie poznac oczywiście jak ty byś chciał jestem z Gdańsk a dokładnie to Przymorze mam na imię Adam zostawiam ci kontakt do mnie na imieil tytus98765@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej z pszyjemnoscia mogę z tobą gdzieś pospace ale możesz też wpaść do mnie gdzie napewno miło spędzimy czas501395237 to mój nr dzwon napewno się dogadamy:)
Hej. Jestem po 40stke, mieszkam blisko Ciebie. Chętnie pójdę na babskie pogaduchy przey kawie czy piwie :) Jak coś pisz na kaya774@wp.pl. Pozdrawiam.
Jestem mamą dwujki dzieci i mam 39 lat
zaneta05@wp.pl
Czesc chetnie sie poznam mam 35 lat mam nadzieje ze wiek tobie nie przeszkadza
Hej my para po 27 lat co ty na to
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hhhihhh Hejka, dość późno . Ale nadal szukasz koleżanki. Pozdr. Dorota. Email dorota-gd13@wp.pl

Inne tematy z forum Towarzyskie

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

do góry