Widok
Zapraszam do kontaktu http://www.wodzirejtotu.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam oferta DjBrother Twoja Gorączka Sobotniej Nocy
Dj Brother Sztorc Paweł 0-517-861-338
Twoja Gorączka Sobotniej Nocy
http://www.otostrona.pldj
Na Stronie więcej o mnie, zdjęcia sprzętu, referencje, Miksy i galeria zdjęć z imprez i wiele innych zapraszam do odwiedzenia
Dj Brother Sztorc Paweł 0-517-861-338
Na Stronie więcej o mnie, zdjęcia sprzętu, referencje, Miksy i galeria zdjęć z imprez i wiele innych zapraszam do odwiedzenia
Sztorc Paweł 0-517-861-338
psztorc@op.pl
psztorc@op.pl
Termin mam wolny, zapraszam do współpracy, wszystkie szczegóły związane z prowadzeniem imprezy proponuję omówić na wspólnym spotkaniu. Kontakt do mnie pod adresem : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5974550_dj_zibi_wesela_uroczystosci_okazjonalne.html
Życzę miłego dnia
Życzę miłego dnia
http://www.mcmike.pl/index.html szczerze polecam ! MC Mike świetnie bawił gości i młodych na weselu mojej siostry i koleżanki. Goście byli zachwyceni, wytańczeni i wybawieni :o)
Zespol Muzyczny Chilli band lub -- Dj-- !!!!!!!!!
Witam jestem muzykiem od 10 lati jestem po szkole muzycznej II st. Obslugaa
wesel,studniowek,bankietow,imprez firmowych oraz wszelkich innych imprez
okolicznosciowych zajmuje sie o 5 lat. Gram z zespolem 2osobowym 3 osobowym i 4
osobowym oraz sam jako --** DJ**-- (rowniez polecam na kazda okazje )
a tak ze mam do zaoferowania rowniez Trebacza Skrzypka lub Wokal oraz inne
Instrumenty w kosciele i przy blogoslawienstwie domowym. Oczywiscie to jest
gratis. Posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania. Pragne dodac iz
wspolpracuje z najwyzszej wagi zawodowymi muzykami bedacy w stanie spelnic
wszystkie panstwa oczekiwania na kazda okazje.Wspolpracuje rowniez z KAMERZYSTA
i FOTOGRAFEM ktorzy rowniez posiadaja atrakcyjna oferte. Dodam iz funkcjonujemy
na terenie Ślaska,Dolnoślaska Malopolski, oraz na zyczenie klijenta Cala POLSKA.
Pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 LUB dawid.slaga@wp.pl nie odpisuje
na forum pozdrawiam;)
Witam jestem muzykiem od 10 lati jestem po szkole muzycznej II st. Obslugaa
wesel,studniowek,bankietow,imprez firmowych oraz wszelkich innych imprez
okolicznosciowych zajmuje sie o 5 lat. Gram z zespolem 2osobowym 3 osobowym i 4
osobowym oraz sam jako --** DJ**-- (rowniez polecam na kazda okazje )
a tak ze mam do zaoferowania rowniez Trebacza Skrzypka lub Wokal oraz inne
Instrumenty w kosciele i przy blogoslawienstwie domowym. Oczywiscie to jest
gratis. Posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania. Pragne dodac iz
wspolpracuje z najwyzszej wagi zawodowymi muzykami bedacy w stanie spelnic
wszystkie panstwa oczekiwania na kazda okazje.Wspolpracuje rowniez z KAMERZYSTA
i FOTOGRAFEM ktorzy rowniez posiadaja atrakcyjna oferte. Dodam iz funkcjonujemy
na terenie Ślaska,Dolnoślaska Malopolski, oraz na zyczenie klijenta Cala POLSKA.
Pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 LUB dawid.slaga@wp.pl nie odpisuje
na forum pozdrawiam;)
Witam ! Serdecznie zapraszam na moją stronę internetową http://www.djcamillo.pl .
mój telefon to 669 020 520
mój telefon to 669 020 520
Witam !
Tak sobie przeglądam te ogłoszenia. Na pewno za 300 zł nie da się tego zrobić.Koszty dojazdu, amortyzacji sprzetu,rekwizytow, sprzetu oswietleniowego. Taki zestaw do prowadzenia wesela waha sie w granicy 30.000 w zwyż . Jeżeli chciały pan konkretnie porozmawiać na temat poprowadzenie i zagrania wesela ,ktorego potem nikt nie bedzie się wstydził to zapraszam na http://www.djkollbi.pl
adres: djkollbi@djkollbi.pl
Tak sobie przeglądam te ogłoszenia. Na pewno za 300 zł nie da się tego zrobić.Koszty dojazdu, amortyzacji sprzetu,rekwizytow, sprzetu oswietleniowego. Taki zestaw do prowadzenia wesela waha sie w granicy 30.000 w zwyż . Jeżeli chciały pan konkretnie porozmawiać na temat poprowadzenie i zagrania wesela ,ktorego potem nikt nie bedzie się wstydził to zapraszam na http://www.djkollbi.pl
adres: djkollbi@djkollbi.pl
Uważasz że 300 zł. za jeden wieczór to mało ? Chciałbym mieć taką dniówkę. Pani na kasie w Biedronce dostaje za 8 h pracy max. 60 zł, więc 300 zł. to chyba niezłe wynagrodzenie. Poza tym taki Dj dostaje przecież jeść i pić za darmo, a zwykły pracownik musi w pracy o jedzenie i picie sam zadbać. A co do debiutu to napisałem przecież że ma to być ktoś z dużym doświadczeniem, nie chcę żeby ktoś uczył się na moim Weselu swojego fachu.
Idąc prywatnie do lekarza czy prawnika też szukasz najtanszego? Też robisz aferę dlaczego on (ona) za 10 minut rozmowy kasuje od 100 zł wzwyż?
Paliwa w Orlenie też nie kupisz, bo za Twoje pieniadze prezesi zarabiają 300 000 zł miesiecznie?
Pani w Biedronce nie inwestowała w swoje stanowisko pracy, nie kupiła kasy, nie odprowadza podatków, składek.
Znam weselne realia i ceny więc Tobie proponuję załozenie nowego watku i zatytułowanie go "Szukam DJ-a - frajera"
Paliwa w Orlenie też nie kupisz, bo za Twoje pieniadze prezesi zarabiają 300 000 zł miesiecznie?
Pani w Biedronce nie inwestowała w swoje stanowisko pracy, nie kupiła kasy, nie odprowadza podatków, składek.
Znam weselne realia i ceny więc Tobie proponuję załozenie nowego watku i zatytułowanie go "Szukam DJ-a - frajera"
Nie przesadzaj. Dj to nie lekarz, ani przezes Orlenu. Dj tylko puszcza muzykę i musi od czasu do czasu coś powiedzieć do mikrofonu. To żaden wyczyn i żaden wysiłek. Całe te weselne zbiorowisko po prostu rozbestwiło się i uważają że za ich usługi należy się szalenie wysokie wynagrodzenie. Bez przesady.
życze powodzenia,, że znalazłaś kogos za 500 to cud, a to, co powie dj, to, że ma oryginalne płyty, poprowadzi konkrusy to jest "COŚ" i wiem, że warto zapłacić, bo chocby jedzenie było wysmienite, sala piekna , to bez odpowieniej muzyki i zachety do tanca w odpowieniej formie wszystko lezy. a wesele gdzie dj puscz muzyke jeden kawalek po drugim i w przerwach wychodzi to beznadziejnie
""""Nadal czekam na oferty. Interesuje mnie oświetlenie koniecznie kula, nagłośnienie, profesjonalne prowadzenie, nienaganny, elegancki ubiór, duże doświadczenie, bogata płytoteka, gwarancja dobrej zabawy, niebanalne konkursy, rzutnik, wytwornica baniek i dymu""""
I tego chcesz za jedyne 300 zł?????? Obudz się królewno i wróć do rzeczywistości. Kim ty jesteś, że uważasz, że ktoś z radością zechce za te marne grosze u Ciebie pogrywać (sorry - puszczać profesjonalnie muzę)? Za samo przygotowanie "nienagannego, eleganckiego ubioru" zapłaci w pralni m. in. 50 zł, plyn to dymu 70 zł, płyty też chciałabyś najnowsze z licencją. Na tyle co zdążylismy się zorientować to na koniec każesz mu zapłacić za to co w trakcie imprezy zjadł - takie masz zasady widocznie. Czyli dla Twojego kaprysu bedzie musiał do interesu dopłacić:)))))
I tego chcesz za jedyne 300 zł?????? Obudz się królewno i wróć do rzeczywistości. Kim ty jesteś, że uważasz, że ktoś z radością zechce za te marne grosze u Ciebie pogrywać (sorry - puszczać profesjonalnie muzę)? Za samo przygotowanie "nienagannego, eleganckiego ubioru" zapłaci w pralni m. in. 50 zł, plyn to dymu 70 zł, płyty też chciałabyś najnowsze z licencją. Na tyle co zdążylismy się zorientować to na koniec każesz mu zapłacić za to co w trakcie imprezy zjadł - takie masz zasady widocznie. Czyli dla Twojego kaprysu bedzie musiał do interesu dopłacić:)))))
No właśnie myslę że mam. Dj to ktoś kto puszcza muzykę, płyty, licencja to jego problem. Nie mój. Mój problem to zapewnić ładną salę dla gości, dobre jedzonko i bardzo dobrą muzykę i prowadzenie Wesela. I to nie powinno kosztować więcej niż 300 zł. za noc. Bo to rewelacyjna dniówka. Za taką kasę każdy robotnik powinien z zachwytem wykonywać swoją pracę.
ciekawe licytacje, zeby je uciąc, propozycja moja brzmi- zagram gratis w ramach reklamowych+ koszta dojazdu. Zpewniam, że uczyć sie nie bedę, bo to robiłem 20 lat temu w dyskotekach. Wiele lat grałem dancingi oraz imprezy integracyjne w hotelu Ara w Jastrzebiej Górze.Ostatnie wesele 18 wrzesnia w hotelu Astor w Jastrzebiej Górze. tel:603217068
Ok, to mi odpowiada. Najpierw jednak, zanim zagrasz na moim weselu podaj mi gdzie będziesz grał w najbliższym czasie. Podjadę i ocenię czy się nadajesz. Bez obrazy, ale jakoś nie do końca mogę zaufać komuś kto grał na dyskotekach 20 lat temu. Od tego czasu trochę się zmieniło, a ja chcę oprócz starych utworów, mieć też najnowsze hity na weselu.
Zagrać muze starą czy dzisiejszą to zaden problem. Możesz podac liste i zagra sieco do jioty. Wazniejsze jest poprowadzenie imprezy od strony merytorycznej: przywitanie, zabawy, podziekowanie rodzicom, odczepiny itd. 20 lat temu zaczynałem ale gram non stop, w tym roku całe wakacje na plaży w Karwi w barze Heineken i fajnie jest popatrzec jak razem bezkompleksowo bawią się małolaty z dorosłymi przy muzyce od lat 60 do 2000 nych, oczywiscie odpowiednio dobranej. Na razie z weselami przerwa, wyjeżdzam na zasłużony urlop. Podaj nr tel i jak będe coś grał oczywiscie zaprosze. Miłego dnia
Ok. Rozumiem że zagrasz u mnie gratis, całe wesele od 17 do 5 rano i że podpiszemy na to umowę ? Wiesz chciałbym mieć pewność że się stawisz na moim weselu i że będziesz miał odpowiedni sprzęt. Nie to że ci nie ufam, ale w razie jak byś się nie pojawił to muszę mieć jakąś podkładkę żeby wiedzieć kogo scigać. Czy kwestię z Zaiksem też masz załatwioną ? Bo nie wiem czy mój lokal nie będzie chciał od ciebie kopii opłaconej licencji. Będziesz miał projektor i wytwornicę baniek ? Bardzo mi na tym zależy. Przyszła małżonka koniecznie chce też mieć kulę (taką co się kręci na suficie). Jak się spotkamy to poproszę cię o jakieś demo. Fajnie że się zdecydowałeś. A do reszty niedowiarków na tym forum. Jak się okazuje można za niewielkie pieniądze (a w zasadzie za darmo) załatwić usługę poprowadzenia wesela jak się okazuje.
Gościu ty chyba sam ze sobą piszesz. Ktoś kto zgodził się u ciebie za 300 zł prowadzić wesele to musiał być desperat.
Masz wielkopańskie maniery a słoma z butów wystaje. "Pan płaci Pan wymaga" - co to w ogóle za podejście.
Dobry wodzirej bierze powyżej 1000 zł a ceny dochodzą nawet do 3000 zł.
Ja chętnie spotkałbym się z tym gościem co za 300 zł robi oprawę muzyczną i bawi gości. Co on proponuje ?
Mówisz że 300 zł to dobra dniówka i że lepiej zarabia niż kasjerka w Biedronce. A za bukiet weselny w kwiaciarni masz 100% więcej ceny za to że zamówisz bukiet i powiesz słowo "weselny"
To samo buty, czy garnitur.
Powiem jedno wolę siedzieć w domu i mieć wolną sobotę niż u takiego frajera produkować się za takie pieniądze i jeszcze całować go po rękach.
Masz wielkopańskie maniery a słoma z butów wystaje. "Pan płaci Pan wymaga" - co to w ogóle za podejście.
Dobry wodzirej bierze powyżej 1000 zł a ceny dochodzą nawet do 3000 zł.
Ja chętnie spotkałbym się z tym gościem co za 300 zł robi oprawę muzyczną i bawi gości. Co on proponuje ?
Mówisz że 300 zł to dobra dniówka i że lepiej zarabia niż kasjerka w Biedronce. A za bukiet weselny w kwiaciarni masz 100% więcej ceny za to że zamówisz bukiet i powiesz słowo "weselny"
To samo buty, czy garnitur.
Powiem jedno wolę siedzieć w domu i mieć wolną sobotę niż u takiego frajera produkować się za takie pieniądze i jeszcze całować go po rękach.
szalona ola za 300 to sama wynajmij salę, zdajesz sobię sprawę ile kosztuje wkład własny dj a murarza co ma taczkę i pacę, a te miksery, płyty orginalne cd lub winyle, głośniki, kable , światła, skanery , flesze, itd, to kupa kasy jest. Ludzie cwaniaki mysla tylko o swoim, a inni niech za darmo kasują.
Mlode wilki i wróbel jesteście żenujący po prostu. Nie zamierzam bronić osoby co za 300zł gra, bo sama widze jak poszukiwałam dobrego DJ że to nierealne, ale wy przechodzicie samych siebie. W życiu nie powierzyłabym młodym wilkom oprawy muzycznej swojego wesela. Jesteście takimi małymi chłopaczkami z wielkimi ambicjami, ale póki co na stronce macie wielkie nic i klientów widać też nie skoro siedzicie na tym forum i reklamujecie się. Współczuję Wam...poziomu...
300zł :)))))) Śmiech na sali, Pani na Kasie która pracuje w Biedronce, nie posiada sprzętu: nagłośnienia, światła, nawet samochodu - bo ją nie stać na utrzymanie... Jak Pani z biedronki ma powiedziec cos do mikrofonu???? Wyraźnie i składnie???? Czy Pani z biedronki prowadzi działalność?? Raczej nie! Nie ma kosztów i nie potrafi nic prócz tego czego sie nauczyła na kasie. To przykre.
Dla przykładu, jezeli na imprezie spali sie głosnik- sopran - koszt wymiany około 150-200zł (czasem wiecej) - to jak to ma sie kalkulowac??
Co moze zaproponwoac dj który gra za 300zł w najlepszych terminach - sierpniowych??? Mysle, że ani nie posiada doświadczenia, ani konkretnego sprzętu, bo za 300zł nie jest wstanie zarobic, zainwestować, utrzymać działalności - pewnie gra na czarno. Nie jest wstanie nawet na kupno oryginalnych płyt. Dlatego myśle, że jezeli wpadnie kontrola na Wasze wesele to pozamiata Was i DJ. Taki moze byc finał. A licencja ZAIKS - to problem ORGANIZATORA IMPREZY- a jezeli bedzie to nie jasne, dla tego, który KONTROLUJE - to poleci MŁODA PARA i DJ.
Dla przykładu, jezeli na imprezie spali sie głosnik- sopran - koszt wymiany około 150-200zł (czasem wiecej) - to jak to ma sie kalkulowac??
Co moze zaproponwoac dj który gra za 300zł w najlepszych terminach - sierpniowych??? Mysle, że ani nie posiada doświadczenia, ani konkretnego sprzętu, bo za 300zł nie jest wstanie zarobic, zainwestować, utrzymać działalności - pewnie gra na czarno. Nie jest wstanie nawet na kupno oryginalnych płyt. Dlatego myśle, że jezeli wpadnie kontrola na Wasze wesele to pozamiata Was i DJ. Taki moze byc finał. A licencja ZAIKS - to problem ORGANIZATORA IMPREZY- a jezeli bedzie to nie jasne, dla tego, który KONTROLUJE - to poleci MŁODA PARA i DJ.
Wyświechtany termin "oprawa muzyczna wesela" - wymyślcie coś bardziej oryginalnego.
To po pierwsze.
Po drugie : nie forma ubrana w gładkie i nieszczere słówka na forum ma cechować dobrego DJ-a a jego profesjonalnośc w pracy .
Ilu znanych postaci z branży rozrywkowej klną jak szewcy w życiu (i na forum) a na scenie są uwielbiani.
To często przez to , że do profesji DJ-a dorwali się przeróżnej maści niedouki na zasadzie "ja grać nie umiem ale bardzo lubię" ,przez ich pazernośc i brak szacunku dla samego siebie skutecznie popsuli reputację tego zawodu egzystują tacy mądrusie jak ten pajac co śmie proponować obsługę wesela za 300 zł .
Za taką propozycję ceny powinien dostać po zębach.
To po pierwsze.
Po drugie : nie forma ubrana w gładkie i nieszczere słówka na forum ma cechować dobrego DJ-a a jego profesjonalnośc w pracy .
Ilu znanych postaci z branży rozrywkowej klną jak szewcy w życiu (i na forum) a na scenie są uwielbiani.
To często przez to , że do profesji DJ-a dorwali się przeróżnej maści niedouki na zasadzie "ja grać nie umiem ale bardzo lubię" ,przez ich pazernośc i brak szacunku dla samego siebie skutecznie popsuli reputację tego zawodu egzystują tacy mądrusie jak ten pajac co śmie proponować obsługę wesela za 300 zł .
Za taką propozycję ceny powinien dostać po zębach.