Widok

Szukam wodzireja/DJ'a 13.08.2011

Czy macie jakies propozycje DJa lub wodzireja ... niestety taniego.... do 600 zł?? Powoli poszukuję na 13.08.2011. Dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapraszam do kontaktu http://www.wodzirejtotu.pl
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam oferta DjBrother Twoja Gorączka Sobotniej Nocy
Dj Brother Sztorc Paweł 0-517-861-338
Twoja Gorączka Sobotniej Nocy
http://www.otostrona.pldj
Na Stronie więcej o mnie, zdjęcia sprzętu, referencje, Miksy i galeria zdjęć z imprez i wiele innych zapraszam do odwiedzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sztorc Paweł 0-517-861-338
psztorc@op.pl
Twoja Gorączka Sobotniej Nocy
http://www.otostrona.pldj
Na Stronie więcej o mnie, zdjęcia sprzętu, referencje, Miksy i galeria zdjęć z imprez i wiele innych zapraszam do odwiedzenia
wwwotostronapl/djbrother
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Termin mam wolny, zapraszam do współpracy, wszystkie szczegóły związane z prowadzeniem imprezy proponuję omówić na wspólnym spotkaniu. Kontakt do mnie pod adresem : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5974550_dj_zibi_wesela_uroczystosci_okazjonalne.html
Życzę miłego dnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ponawiam pytanie, tym razem bez słowa "powoli" :)
http://www.mcmike.pl/index.html szczerze polecam ! MC Mike świetnie bawił gości i młodych na weselu mojej siostry i koleżanki. Goście byli zachwyceni, wytańczeni i wybawieni :o)
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/][img]http://s8.suwaczek.com/200206103338.png[/img
Zespol Muzyczny Chilli band lub -- Dj-- !!!!!!!!!
Witam jestem muzykiem od 10 lati jestem po szkole muzycznej II st. Obslugaa
wesel,studniowek,bankietow,imprez firmowych oraz wszelkich innych imprez
okolicznosciowych zajmuje sie o 5 lat. Gram z zespolem 2osobowym 3 osobowym i 4
osobowym oraz sam jako --** DJ**-- (rowniez polecam na kazda okazje )
a tak ze mam do zaoferowania rowniez Trebacza Skrzypka lub Wokal oraz inne
Instrumenty w kosciele i przy blogoslawienstwie domowym. Oczywiscie to jest
gratis. Posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania. Pragne dodac iz
wspolpracuje z najwyzszej wagi zawodowymi muzykami bedacy w stanie spelnic
wszystkie panstwa oczekiwania na kazda okazje.Wspolpracuje rowniez z KAMERZYSTA
i FOTOGRAFEM ktorzy rowniez posiadaja atrakcyjna oferte. Dodam iz funkcjonujemy
na terenie Ślaska,Dolnoślaska Malopolski, oraz na zyczenie klijenta Cala POLSKA.
Pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 LUB dawid.slaga@wp.pl nie odpisuje
na forum pozdrawiam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ! Serdecznie zapraszam na moją stronę internetową http://www.djcamillo.pl .

mój telefon to 669 020 520
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Za dużo chętnych, zmniejszam cenę do 300 zł. Proszę o oferty, wesele od 17 do 4-5 rano.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam !
Tak sobie przeglądam te ogłoszenia. Na pewno za 300 zł nie da się tego zrobić.Koszty dojazdu, amortyzacji sprzetu,rekwizytow, sprzetu oswietleniowego. Taki zestaw do prowadzenia wesela waha sie w granicy 30.000 w zwyż . Jeżeli chciały pan konkretnie porozmawiać na temat poprowadzenie i zagrania wesela ,ktorego potem nikt nie bedzie się wstydził to zapraszam na http://www.djkollbi.pl
adres: djkollbi@djkollbi.pl
Daję 300 zł. Jeśli będzie mi się podobało dorzucę 50 zł. To jest moja ostateczna cena. Chętnych za 500 zł. jest dużo, więc proponuję kwotę mniejszą.
Nadal czekam na oferty. Interesuje mnie oświetlenie koniecznie kula, nagłośnienie, profesjonalne prowadzenie, nienaganny, elegancki ubiór, duże doświadczenie, bogata płytoteka, gwarancja dobrej zabawy, niebanalne konkursy, rzutnik, wytwornica baniek i dymu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
300 zł??????? Tak jak "rozrzutny" jest zleceniodawca taka będzie i zabawa:) Oj nie chciałabym się bawić na Twoim weselu, oj nie chciałabym.
Ale rozumiem, że ten post to niezły żart i prowokacja - no chyba, że szukasz DJ-a, który u ciebie ma mieć swój debiut:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważasz że 300 zł. za jeden wieczór to mało ? Chciałbym mieć taką dniówkę. Pani na kasie w Biedronce dostaje za 8 h pracy max. 60 zł, więc 300 zł. to chyba niezłe wynagrodzenie. Poza tym taki Dj dostaje przecież jeść i pić za darmo, a zwykły pracownik musi w pracy o jedzenie i picie sam zadbać. A co do debiutu to napisałem przecież że ma to być ktoś z dużym doświadczeniem, nie chcę żeby ktoś uczył się na moim Weselu swojego fachu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Idąc prywatnie do lekarza czy prawnika też szukasz najtanszego? Też robisz aferę dlaczego on (ona) za 10 minut rozmowy kasuje od 100 zł wzwyż?
Paliwa w Orlenie też nie kupisz, bo za Twoje pieniadze prezesi zarabiają 300 000 zł miesiecznie?
Pani w Biedronce nie inwestowała w swoje stanowisko pracy, nie kupiła kasy, nie odprowadza podatków, składek.
Znam weselne realia i ceny więc Tobie proponuję załozenie nowego watku i zatytułowanie go "Szukam DJ-a - frajera"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
200-300zł to się płaci skrzypaczce lub śpiewaczce za śpiew lub grę na ślubie, a on chce za 300zł człowieka na całą noc;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przesadzaj. Dj to nie lekarz, ani przezes Orlenu. Dj tylko puszcza muzykę i musi od czasu do czasu coś powiedzieć do mikrofonu. To żaden wyczyn i żaden wysiłek. Całe te weselne zbiorowisko po prostu rozbestwiło się i uważają że za ich usługi należy się szalenie wysokie wynagrodzenie. Bez przesady.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
życze powodzenia,, że znalazłaś kogos za 500 to cud, a to, co powie dj, to, że ma oryginalne płyty, poprowadzi konkrusy to jest "COŚ" i wiem, że warto zapłacić, bo chocby jedzenie było wysmienite, sala piekna , to bez odpowieniej muzyki i zachety do tanca w odpowieniej formie wszystko lezy. a wesele gdzie dj puscz muzyke jeden kawalek po drugim i w przerwach wychodzi to beznadziejnie
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
""""Nadal czekam na oferty. Interesuje mnie oświetlenie koniecznie kula, nagłośnienie, profesjonalne prowadzenie, nienaganny, elegancki ubiór, duże doświadczenie, bogata płytoteka, gwarancja dobrej zabawy, niebanalne konkursy, rzutnik, wytwornica baniek i dymu""""

I tego chcesz za jedyne 300 zł?????? Obudz się królewno i wróć do rzeczywistości. Kim ty jesteś, że uważasz, że ktoś z radością zechce za te marne grosze u Ciebie pogrywać (sorry - puszczać profesjonalnie muzę)? Za samo przygotowanie "nienagannego, eleganckiego ubioru" zapłaci w pralni m. in. 50 zł, plyn to dymu 70 zł, płyty też chciałabyś najnowsze z licencją. Na tyle co zdążylismy się zorientować to na koniec każesz mu zapłacić za to co w trakcie imprezy zjadł - takie masz zasady widocznie. Czyli dla Twojego kaprysu bedzie musiał do interesu dopłacić:)))))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to masz pojęcie o pracy dj'a ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie myslę że mam. Dj to ktoś kto puszcza muzykę, płyty, licencja to jego problem. Nie mój. Mój problem to zapewnić ładną salę dla gości, dobre jedzonko i bardzo dobrą muzykę i prowadzenie Wesela. I to nie powinno kosztować więcej niż 300 zł. za noc. Bo to rewelacyjna dniówka. Za taką kasę każdy robotnik powinien z zachwytem wykonywać swoją pracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
ŻAŁOSNA JESTEŚ - koniec dyskusji, która schodzi do twojego poziomu, czyli poziomu podłogi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
ciekawe licytacje, zeby je uciąc, propozycja moja brzmi- zagram gratis w ramach reklamowych+ koszta dojazdu. Zpewniam, że uczyć sie nie bedę, bo to robiłem 20 lat temu w dyskotekach. Wiele lat grałem dancingi oraz imprezy integracyjne w hotelu Ara w Jastrzebiej Górze.Ostatnie wesele 18 wrzesnia w hotelu Astor w Jastrzebiej Górze. tel:603217068
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ok, to mi odpowiada. Najpierw jednak, zanim zagrasz na moim weselu podaj mi gdzie będziesz grał w najbliższym czasie. Podjadę i ocenię czy się nadajesz. Bez obrazy, ale jakoś nie do końca mogę zaufać komuś kto grał na dyskotekach 20 lat temu. Od tego czasu trochę się zmieniło, a ja chcę oprócz starych utworów, mieć też najnowsze hity na weselu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Up, podbijam. Czekam na następne oferty.
Zagrać muze starą czy dzisiejszą to zaden problem. Możesz podac liste i zagra sieco do jioty. Wazniejsze jest poprowadzenie imprezy od strony merytorycznej: przywitanie, zabawy, podziekowanie rodzicom, odczepiny itd. 20 lat temu zaczynałem ale gram non stop, w tym roku całe wakacje na plaży w Karwi w barze Heineken i fajnie jest popatrzec jak razem bezkompleksowo bawią się małolaty z dorosłymi przy muzyce od lat 60 do 2000 nych, oczywiscie odpowiednio dobranej. Na razie z weselami przerwa, wyjeżdzam na zasłużony urlop. Podaj nr tel i jak będe coś grał oczywiscie zaprosze. Miłego dnia
Ok. Rozumiem że zagrasz u mnie gratis, całe wesele od 17 do 5 rano i że podpiszemy na to umowę ? Wiesz chciałbym mieć pewność że się stawisz na moim weselu i że będziesz miał odpowiedni sprzęt. Nie to że ci nie ufam, ale w razie jak byś się nie pojawił to muszę mieć jakąś podkładkę żeby wiedzieć kogo scigać. Czy kwestię z Zaiksem też masz załatwioną ? Bo nie wiem czy mój lokal nie będzie chciał od ciebie kopii opłaconej licencji. Będziesz miał projektor i wytwornicę baniek ? Bardzo mi na tym zależy. Przyszła małżonka koniecznie chce też mieć kulę (taką co się kręci na suficie). Jak się spotkamy to poproszę cię o jakieś demo. Fajnie że się zdecydowałeś. A do reszty niedowiarków na tym forum. Jak się okazuje można za niewielkie pieniądze (a w zasadzie za darmo) załatwić usługę poprowadzenia wesela jak się okazuje.
Trzeba się spotkać i podpisac umowę. Zaiks to z reguły sprawa w laściciela lokalu, on opłaca ryczałtem cały rok, tak bynajmiej jest to praktykowane. Tel podałem w którymś z wcześniejszych meili
Gościu ty chyba sam ze sobą piszesz. Ktoś kto zgodził się u ciebie za 300 zł prowadzić wesele to musiał być desperat.
Masz wielkopańskie maniery a słoma z butów wystaje. "Pan płaci Pan wymaga" - co to w ogóle za podejście.
Dobry wodzirej bierze powyżej 1000 zł a ceny dochodzą nawet do 3000 zł.
Ja chętnie spotkałbym się z tym gościem co za 300 zł robi oprawę muzyczną i bawi gości. Co on proponuje ?
Mówisz że 300 zł to dobra dniówka i że lepiej zarabia niż kasjerka w Biedronce. A za bukiet weselny w kwiaciarni masz 100% więcej ceny za to że zamówisz bukiet i powiesz słowo "weselny"
To samo buty, czy garnitur.
Powiem jedno wolę siedzieć w domu i mieć wolną sobotę niż u takiego frajera produkować się za takie pieniądze i jeszcze całować go po rękach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
szalona ola za 300 to sama wynajmij salę, zdajesz sobię sprawę ile kosztuje wkład własny dj a murarza co ma taczkę i pacę, a te miksery, płyty orginalne cd lub winyle, głośniki, kable , światła, skanery , flesze, itd, to kupa kasy jest. Ludzie cwaniaki mysla tylko o swoim, a inni niech za darmo kasują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gościu u ciebie to bym nawet za 3.000 nie zagrał. Szanuję się na tyle że nawet za taką kwotę nie poniżyłbym się u takiego cwaniaka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żenada. za 300 zł??? to chyba można z jamnika włączyć kasetę :) chłopie poważny dj i wodzirej ze sprzętem za 50 000 zł przyjdzie do Ciebie grac za 300 zł???Chyba się w głowę pier..... przyjdzie amator i będziesz miał pewnie piękne wesele. Ja za 300 mogę Ci kulę i 2 Pary wypożyczyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To psychol mnie , starego wróbla taki pajac za 300 PLN na końskie gówno by nie nabrał.
Musiał mu kiedyś jakiś DJ w przeszłości kandydatkę na żonę "troszeczkę" wybzykać albo cóś.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mlode wilki i wróbel jesteście żenujący po prostu. Nie zamierzam bronić osoby co za 300zł gra, bo sama widze jak poszukiwałam dobrego DJ że to nierealne, ale wy przechodzicie samych siebie. W życiu nie powierzyłabym młodym wilkom oprawy muzycznej swojego wesela. Jesteście takimi małymi chłopaczkami z wielkimi ambicjami, ale póki co na stronce macie wielkie nic i klientów widać też nie skoro siedzicie na tym forum i reklamujecie się. Współczuję Wam...poziomu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
300zł :)))))) Śmiech na sali, Pani na Kasie która pracuje w Biedronce, nie posiada sprzętu: nagłośnienia, światła, nawet samochodu - bo ją nie stać na utrzymanie... Jak Pani z biedronki ma powiedziec cos do mikrofonu???? Wyraźnie i składnie???? Czy Pani z biedronki prowadzi działalność?? Raczej nie! Nie ma kosztów i nie potrafi nic prócz tego czego sie nauczyła na kasie. To przykre.
Dla przykładu, jezeli na imprezie spali sie głosnik- sopran - koszt wymiany około 150-200zł (czasem wiecej) - to jak to ma sie kalkulowac??
Co moze zaproponwoac dj który gra za 300zł w najlepszych terminach - sierpniowych??? Mysle, że ani nie posiada doświadczenia, ani konkretnego sprzętu, bo za 300zł nie jest wstanie zarobic, zainwestować, utrzymać działalności - pewnie gra na czarno. Nie jest wstanie nawet na kupno oryginalnych płyt. Dlatego myśle, że jezeli wpadnie kontrola na Wasze wesele to pozamiata Was i DJ. Taki moze byc finał. A licencja ZAIKS - to problem ORGANIZATORA IMPREZY- a jezeli bedzie to nie jasne, dla tego, który KONTROLUJE - to poleci MŁODA PARA i DJ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyświechtany termin "oprawa muzyczna wesela" - wymyślcie coś bardziej oryginalnego.
To po pierwsze.
Po drugie : nie forma ubrana w gładkie i nieszczere słówka na forum ma cechować dobrego DJ-a a jego profesjonalnośc w pracy .
Ilu znanych postaci z branży rozrywkowej klną jak szewcy w życiu (i na forum) a na scenie są uwielbiani.
To często przez to , że do profesji DJ-a dorwali się przeróżnej maści niedouki na zasadzie "ja grać nie umiem ale bardzo lubię" ,przez ich pazernośc i brak szacunku dla samego siebie skutecznie popsuli reputację tego zawodu egzystują tacy mądrusie jak ten pajac co śmie proponować obsługę wesela za 300 zł .
Za taką propozycję ceny powinien dostać po zębach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można się pośmiać, na prawdę jak ten wątek się czyta:) Jak sobie DJ-e, prezenterzy itp z gardła wyrywają padlinę (pieniążki) oczywiście. Chyba nie macie klientów skoro aż tak walczycie o byt. Smutne ale prawdziwe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
A ty mądralo , jak ci kasjerka w "Biedronce" nie wyda 5 gr reszty to przez całą drogę do domu jesteś półprzytomna ze zlości , że jej uległaś.
Typowy przykład hipokryzji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Biedronka nie każdy się złości jak Pani w sklepie nie wyda 5 gr, a Ciebie najwyraźniej tak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kombinujesz.
Tyle było o Tobie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie odbędzie sie wesele?

Tani to zazwyczaj znaczy ...marny.

Pozdrawiam

DJ PC
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry