Widok

Szukam współlokatorki/ek

Szukam współlokatorki/ek
Od końca września chciałabym wynająć w Gdańsku mieszkanie. Dlatego też szukam współlokatorek do wspólnego wynajęcia. Jeżeli chodzi o preferencje lokalizacji to miasto Gdańsk, okolice Śródmieścia lub blisko SKM. Mam 24 lata, w czerwcu się obroniłam i obecnie pracuję ;) Jestem osobą bezkonfliktową ale towarzyską, lubię pogadać, a w weekend się zabawić ;) nie palę, a w tygodniu pracuję. W Trójmieście jestem od niedawna. Jeżeli ktoś podobnie jak ja szuka lokatorek to czekam na wiadomość. Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkanie

Siemanko, ja również szukam wynajęcia pokoju najlepiej jednoosobowego. Zostal mi ostatni semestr szkoły. Więc może udaloby się coś razem wykombinować ? Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam

wspollokatorka

czesc :) , jak nadal aktualne ogloszenie, to chetnie przylacze sie do Ciebie , w poszukiwaniu mieszkania . Obecnie wynajmuje pokoj w Gdańsku na chełmie , ale nie odpowiada mi to aż tak bardzo. Ja jestem na ostatnim roku studiów magisterskich, i także pracuje i szukam osób które chętnie razem wyjdą na miasto, czy na weekend na impreze, czy po prostu osób towarzyskich.
do góry