Widok

Szukam współtowarzysza/szki do biegania okol. os Wschód

Ostatnio udało mi się zrzucić parę kilogramów, ale boję się że jak nastaną długie jesienne wieczory zaszyję się pod kocem na fotelu i znów przybędzie tu i ówdzie. No i cała kondycja nad którą pracowałam wiosną i latem pójdzie na marne. Lubię pobiegać lub pojeździć na rolkach w skateparku, niedawno się przeprowadziłam i jeszcze nikogo nie znam tutaj. Może ktoś ma ochotę się dołączyć ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka :)
Ja mieszkam na os. wschod i również chciałabym pobiegać sobie po osiedlu. Bardziej szukam motywacji do działania :)
Na rolki również chętnie się wybiore.

Daj znać jeżeli chciałabyś pobie pobiegać. Możemy się umówić wieczorkiem (pracuje do 17 w Gda).
Pozdr.
ja szukam kogoś w okolicach Obrońców Pokoju;0
jak patrzę na mapę to przeciwległy koniec Pruszcza ale można by się w połowie drogi gdzieś umawiać?? Napisz na pryw. maila k.szczepaniak4@wp.pl pozdr
nadal kogoś szukasz w okolicach Obr Pokoju? ;>
Hej z tą moją motywacją to też niestety różnie bywa, więc jak najbardziej wspólne motywowanie było by wskazane. Bo jak się do czegokolwiek zmusić jak jest taka aura za oknem:-( ??
Umówmy się na pryw. mailu. k.szczepaniak4@wp.pl
Pozdrawiam Karola
Hejka,
no to rzeczywiscie Obroncow Pokoju jest w okolicach os. wchod ;-)))

Nie wiem czy na pierwszy raz dalabym rade przebiec taki kawal zeby sie spotkac w srodku trasy ;-))

Nie chce narzekac, ale taka pogoda chyba szybko sie nie zmieni :((
Chyba ze bysmy sie umawialy na aerobik gdzies..:)
Pozdr.
pisałam że nie okolice Pruszcza W. tylko ze szukam kogoś z okolicy mojej ulicy:)
Ale w tytule jest "okol. os. Wschod" :)

ale to mało istotne już...
Ika ja się poprostu podłączyłam pod temat:)równie dobrze mogłam zamieścić nowy wątek ale nie chciałąm zasmiecać:)
Ahaaaa... to ja myslalam ze to jedna i ta sama osoba pisze w tym watku, a tu sa dwie (ze mna trzy) babeczki..
To przepraszam w takim razie ;)
ja tez cetnie pobiegam, bieznia 3 razy w tyg to za malo
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
cześć,

podepnę się do tematu. Przeprowadziłem się niedawno do Pruszcza i szukam jakiejś fajnej trasy do biegania. Czy ktoś może coś polecić? najlepiej oświetlona i nie asfaltowa ,a jakaś gruntowa. Jestem początkujący więc długa być nie musi.
No właśnie też mam ten sam problem, ale jak dotąd nic nie znalazłam a od biegania po asfalcie stawy mi w końcu wysiądą.

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry