Widok
Szukam znajomych
Hej! Na wstepie prosze bez hejtu. Sytuacja zyciowa spowodowala ze poza facetem nie man tu nikogo od serca. Pochodze z drugiego konca polski I ciezko stworzyc sytuacje do poznania kogos. Pracuje sama wiec tym bardziej lipa:/ mam 25 lat. Gdyby jakas dziewczyna tez potrzebowala towarzystwa to zapraszam.
kasia moj meil kinga.sta@op.pl
czyli wnioskuje z waszych wpisów, że w sumie nie jestem jeszcze w najgorszej sytuacji i powinnam być wdzięczna, że mam chociaż partnera:) to prawda - jestem i to bardzo ale nawet najlepszy facet nie zastąpi plotek i czasem bezsensownego gadania z inną dziewczyną. Poza tym na faceta też trzeba czasem troche ponarzekać a z nim raczej tego nie zrobie:)
czyli wnioskuje z waszych wpisów, że w sumie nie jestem jeszcze w najgorszej sytuacji i powinnam być wdzięczna, że mam chociaż partnera:) to prawda - jestem i to bardzo ale nawet najlepszy facet nie zastąpi plotek i czasem bezsensownego gadania z inną dziewczyną. Poza tym na faceta też trzeba czasem troche ponarzekać a z nim raczej tego nie zrobie:)