Widok

Szukam znajomych

Hej! Na wstepie prosze bez hejtu. Sytuacja zyciowa spowodowala ze poza facetem nie man tu nikogo od serca. Pochodze z drugiego konca polski I ciezko stworzyc sytuacje do poznania kogos. Pracuje sama wiec tym bardziej lipa:/ mam 25 lat. Gdyby jakas dziewczyna tez potrzebowala towarzystwa to zapraszam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety czasem tak jest, że poza partnerem nie ma się za dużo znajomych, ale zawsze trzeba próbować to zmienić:)
A jak się nie ma ani partnerki ani znajomych to co w takim razie?;(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez mam 25 lat i jestem sama jakpalec podaj mailatosie zgadamy
kasia moj meil kinga.sta@op.pl

czyli wnioskuje z waszych wpisów, że w sumie nie jestem jeszcze w najgorszej sytuacji i powinnam być wdzięczna, że mam chociaż partnera:) to prawda - jestem i to bardzo ale nawet najlepszy facet nie zastąpi plotek i czasem bezsensownego gadania z inną dziewczyną. Poza tym na faceta też trzeba czasem troche ponarzekać a z nim raczej tego nie zrobie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
napisz na kika2020-93@tlen.pl ;)
Również chętnie z kimś pogadam :) mój mail nieznajoma_sasha@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem Karo lz Kartuz mam już piędziesiątkę porozmawiam o życiu pokażę miasto i pobliskie Kaszuby przenocuję w skromnych warónkach. celepona1@o2.pl 798 863 136
Hej Ja mam tak samo przyjaciółka znalazła sobie innych znajomych i zostałam sam niestety ale nie ma co trzeba iść dalej i szukać nowych znajomości Mój mail to lubiegrubekluski@wp.pl 😀
też szukam koleżanek,jak coś to piszcie Kamila1833@wp.pl,jestem z Gdyni.
Hej, mam na imię Patrycja, mam 29 lat, jestem rodowitą gdynianką. Tak się składa, że również wykruszyło mi się grono znajomych, a z przyjaciółką straciłam kontakt, chętnie poznam jakąś koleżankę, jeśli chciałabyś nawiązać kontakt - odezwij się. Pozdrawiam.
Hejka, też jestem z Gdyni, mam 29 lat,z Ty?
hej a pary też szuaksz ?
Witam, ja chętnie poznam normalną samotną dziewczynę, kobietę....Ja Adam, mam 28 lat i serdecznie zapraszam do kontaktu adam23gda@gmail.com
do góry