Widok

Szukamy chętnych dziewczyn do tańczenia w formacji IMPULS:)

Karwiny Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do odwiedzenia strony : http://formacja-impuls.pl.tl/ , wszystkie chetne gorąco zapraszamy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niekoniecznie muszą być to dziewczyny z Karwin, mile widziane dziewczyny z całego trójmiasta:)
A jakie są wymagania? doswiadczenie taneczne i super kondycja fizyczna? Czy tak od podstaw mozna tez zacząć?:>
I jaki jest wiek preferowany ? :)
oczywiscie mile widziane jest dosiwadczenie taneczne, rozciagniecie itp., aczkolwiek wychodzimy z zalozenia ze same nie jestesmy doskonale i nowe osoby tez nie musza byc takie, wiec przyjmujemy kazda chetna dziewczyne jesli tylko ma w sobie zapal i chce tanczyc:) bo wycwiczyc mozna wszystko. A wiek preferowany to od 15stu lat :)
A górna granica wieku?
A są jakies składki i opłaty? :>
napisz prosze do mnie na na e-maila wtey podam wszystkie informacje i odpowiem na pytania fioleeeekkkkk_90@o2.pl :)
szczerze mowiac nie mamy gornej granicy wieku, najstarsza z nas ma 22 lata ale we wrzystkich latach w jakich zespol trwa bywaly i starsze:)
hej dziewczyny, jesli napisalyscie do mnie na e-maila i czekacie na odpowiedz to bardzo Was przepraszam ale mam pewno awarie i nie moge dostac sie na swoje konto, wiec jednak musimy prowadzic rozmowy tutaj badz na gg;> wiec jak jeszcze to czytacie to czekam na pytania tutaj . Skladki i oplaty, wiec generalnie placimy tylko za wynajem sali wiec miejwiecej bedzie to miedzy 30zł-40zł

Inne tematy z forum Sport

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry