Widok
Szukamy pary...
... do towarzystwa ;)
Tak jak w temacie, jesteśmy młodzi, mamy 2letniego synka, lecz niestety staliśmy się 'nieatrakcyjni towarzysko' dla dotychczasowych znajomych. Dostaliśmy plakietkę 'starych, zrzędliwych rodziców', choć nie jesteśmy, ani starzy, ani tym bardziej zrzędliwi ;)
Szukamy kogoś z kim można pogadać, pośmiać się, pograć w bierki, pójść do kina, wyjść gdziekolwiek.
Jeśli znajdą się zainteresowani zapraszamy do kontaktu ;)
znudzona_para@wp.pl
Tak jak w temacie, jesteśmy młodzi, mamy 2letniego synka, lecz niestety staliśmy się 'nieatrakcyjni towarzysko' dla dotychczasowych znajomych. Dostaliśmy plakietkę 'starych, zrzędliwych rodziców', choć nie jesteśmy, ani starzy, ani tym bardziej zrzędliwi ;)
Szukamy kogoś z kim można pogadać, pośmiać się, pograć w bierki, pójść do kina, wyjść gdziekolwiek.
Jeśli znajdą się zainteresowani zapraszamy do kontaktu ;)
znudzona_para@wp.pl
Bardzo mi przykro, że Ty jesteś PANEM tylko w świecie internetu, naoglądałeś się demotywatorów i teraz zgrywasz kozaka na forum.
Jeśli Twój poziom inteligencji ogranicza Cię do zrozumienia naszego postu to również bardzo mi przykro :(
Gra w bierki to PRZENOŚNIA, nie zrozumiałeś?
Niemniej jednak, zapraszamy Cię na wspólne spotkanie, może pomożemy Ci w adaptacji w społeczeństwie...
Jeśli Twój poziom inteligencji ogranicza Cię do zrozumienia naszego postu to również bardzo mi przykro :(
Gra w bierki to PRZENOŚNIA, nie zrozumiałeś?
Niemniej jednak, zapraszamy Cię na wspólne spotkanie, może pomożemy Ci w adaptacji w społeczeństwie...
ale to wszystko dziwnie brzmi...weszłam tu tylko na chwile..i sie zadziwiłam....co w tym złego ze ktos szuka towarzystwa, osób z którymi mogliby porozmawiac na wspolne tematy...nie tylko o rodzinie czy dzieciach! dlaczego ich krytykowac w taki sposób?? jedni wybierają wspolne gotowanie, rodzinny spacer, gre w bierki (jeszcze są tacy co potrafią w to grac!) inni może wolą gry cyfrowe, wspólny sport czy lekcje tanca...co za róznica?! ważne aby spedzac wspólnie czas! fajnie ze znalazła się taka otwarta para. Ludzie wybierają rózne formy poznawania i nie zawsze w realu jest tak łatwo znaleźć bratnie dusze, doskonale wiec rozumiem..mimo, ze ja jestem teraz po drugiej stronie barykady..hmm..nie jestem sparowana..:)..ale uważam, ze kazdy sposób jest dobry na poznawanie nowych ludzi wiec gratuluję odwagi i zycze powodzenia ....łatwo jest krytykować i oceniać innych...ciekawe czy takie osoby jak " bezczelny" z podobnym szyderstwem na ustach poszukują nowych przyjaciół w realu. Pozdrawiam
Zapoznaj się ze słownikiem języka polskiego -
http://www.sjp.pl/co/chaos
ALEEE zapomniałam, kończą się ferie, będziesz miał okazję się podszkolić z ortografii na lekcjach języka polskiego...
http://www.sjp.pl/co/chaos
ALEEE zapomniałam, kończą się ferie, będziesz miał okazję się podszkolić z ortografii na lekcjach języka polskiego...