Widok
Szybka kolej miejska
W ostatnim artykule była informacja o przejściu Eugeniusza Manikowskiego do SKM Trójmiasto.
Za to syn premiera szybko awansował, po 3 miesiącach pracy jako szeregowy pracownik.
Dodatkowo liczba dyrektorów uległa magicznemu powiększniu w Urzędzie Marszałkowskim
więcej
Za to syn premiera szybko awansował, po 3 miesiącach pracy jako szeregowy pracownik.
Dodatkowo liczba dyrektorów uległa magicznemu powiększniu w Urzędzie Marszałkowskim
więcej
po 3 miesiącach?
Jestem gdańszczaninem, głosuje na KO, jeździłem na protesty przeciwko władzy pis do wawy... awans po 3 miesiącach to żadne szczebelki kariery. To obraza dla mojej inteligencji i poczucia przyzwoitości. Gamonie z partii demokratycznych myślą że brak alternatywy (bo konfederosja takową nie jest) dla pis, gwarantuje im bezkarność i mogą działać zgodnie z zasadą "teraz my". Otóż nie... społeczeństwo obywatelskie to coś więcej niż niechęć do antydemokratycznych despotów, to również recenzowanie codziennych działań wszystkich rządzących. W tym przypadku zaliczają mega niesmaczny f... up. Przez 3 miesiące nie poznajesz dobrze firmy a już awansujesz na dyrektora? A co z ludźmi którzy pracują tam od lat i są równie wykształceni? żenada...
trochę charakteru i klasy pls...
Wkurzacie ludzi taką bezczelną lipą. Przecież w tym urzędzie jest masa ludzi z większym doświadczeniem i stażem. Ci ludzie protestowali przeciwko folwarcznej władzy pis nie dla tych nędznych urzędniczych pensyjek ale w obawie przed zawłaszczaniem państwa. A wy teraz plujecie im w twarz bo nawet pozorów nie staracie się zachować. Michał chłopaku! Wyjdź ze strefy komfortu, podciągnij angielski i idź do Brukseli. Tam są lepsze pieniądze, nie będziesz tak rzucał się w oczy i wkurzał ludzi a nazwisko starego również otwiera drzwi.