Widok
Szybka pomoc!!!
Hej dziewczyny,
Potrzebuje Waszej pomocy. Mam problem ze swoją suknią i potrzebuje takiego zwykłego gorsetu wyszczuplającego (tani). Wiecie gdzie można takie cos dostać w trójmieście? Nie interesuje mnie zakup przez allegro bo nie mam na to czasu.(i wole sama to przymierzyć:)
Błagam o pomoc.
z góry dzięki
Ewelina
Potrzebuje Waszej pomocy. Mam problem ze swoją suknią i potrzebuje takiego zwykłego gorsetu wyszczuplającego (tani). Wiecie gdzie można takie cos dostać w trójmieście? Nie interesuje mnie zakup przez allegro bo nie mam na to czasu.(i wole sama to przymierzyć:)
Błagam o pomoc.
z góry dzięki
Ewelina
W Gdyni mieści się sklep internetowy http://www.feminafit.pl możesz do nich podjechać mają niezły wybór i na miejscu możesz kupić w cenie jak na necie. Ja wpierw sobie wybrałam ze strony co mi pasowało pojechałam i powiedziałam, że nie miałam czasu zamówić przez sklep internetowy i dostałam ceny z netu. Jakość i wygląd jak zdjęciach i śmieszne ceny. Moja ciotka jest z południa Polski zamówiła rano w poniedziałek a wtorek dostała paczkę.
Hej,
Dzięki za poważnie expressowe odpowiedzi!!! Po prostu mam mało czasu i i musze szybko cos zrobić. Dzieki za te miejsca. Dobrze, że jestem z Gdyni to podjade na hale i do tego sklepu feminafit. Na stronie mają faktycznie dużo.
dziewczyny dzieki za ratunek. trzymajcie kciuki, abym sie zmieściala w suknie!!!
Ewelina
Dzięki za poważnie expressowe odpowiedzi!!! Po prostu mam mało czasu i i musze szybko cos zrobić. Dzieki za te miejsca. Dobrze, że jestem z Gdyni to podjade na hale i do tego sklepu feminafit. Na stronie mają faktycznie dużo.
dziewczyny dzieki za ratunek. trzymajcie kciuki, abym sie zmieściala w suknie!!!
Ewelina