Widok
A ja się z Panią/Panem nie zgodzę! Polecam w 100 %, jest to naprawdę świetny fachowiec, widocznie miał jakiś powód , że nie przyjechał. Mi robił rogówkę i dwa fotele.Doradził w wyborze materiału i zrobił bardzo wygodne i eleganckie meble,cała rodzina była zachwycona. Jest to Pan, który zna się na swoim fachu. Pozdrawiam i szczerze POLECAM!!! Dorota
Ja również polecam usługi tego tapicera. Jedyną przeszkodą była awaria samochodu, kiedy miałem oddać sofę i fotel do obicia, ale to przecież przypadek losowy. Usługa wykonana terminowo, w rozsądnej cenie i co najważniejsze fachowo - meble wyglądają jak nowe. Szczerze polecam jak ktoś szuka przystępnego cenowo i fachowego tapicera:)
ja też nie polecam, dno i kilometr mułu. Niesłowność jak widać wpisana w życie tego pana (widać, że ma nawyk "dotrzymywania umów" jak za komuny, jeśli nie gorzej). Nie ma się co z nim umawiać bo i tak nie dotrzyma terminu (jak pisali przedmówcy). Ma wylane. Nie dajcie się zwieść, to zwykła lipa i nic poza tym. Niepoważny facet, nieterminowy. Z takich "fachowców" rynek powinien się jak najszybciej oczyszczać.
Może tanio, nie zdążyłam sprawdzić , ale na pewno nie szybko a raczej po pół roku zwrot zaliczki bez foteli. Niesolidny, nie dotrzymał żadnego z terminów, które sam wyznaczył. Wcześniej przeczytałam podobną do mojej opinię ale nie uwierzyłam, to błąd. Przez to pozbyłam się foteli( podobno ich już nie chciałam) straciłam czas i nerwy. Zdecydowanie nie polecam.