Widok
TEKA, WHIRLPOOL czy może inne?
Jako, że jesteśmy na etapie wyboru sprzętów do kuchni i już mamy mętlik w głowie- pytam Was o zdanie. Używacie lub znacie opinie od znajomych odnośnie sprzętów kuchennych firm TEKA lub WHIRLPOOL? Chodzi mi o piekarniki, płyty indukcyjne, kuchenki mikrofalowe i lodówki side by side oraz zmywarkę ww. firm - jak się sprawują? cenowo wyglądają dość podobnie, a jak z ich działaniem? A może polecacie jeszcze inne sprzęty do zabudowy?
I proszę o opinie - zlewozmywaków stalowych TEKA, PYRAMIS len albo mikrotekstura - macie? Polecacie?
Będę wdzięczna za opinie;-)
I proszę o opinie - zlewozmywaków stalowych TEKA, PYRAMIS len albo mikrotekstura - macie? Polecacie?
Będę wdzięczna za opinie;-)
Witam Seredecznie.
Pracuje w sklepie AGD/RTV w jednej z Sieci :)
Moje opinia jest taka:
Polecam i bede polecał sprzet pod zabudowe BOSCH i ELEKTROLUX sa to firmy najlepsze jesli chodzi o jaki kolwiek sprzet gospodarstawa domowego i ich ceny tez nie sa wygorowane jak na jakosc tego sprzetu.
WHIRLPOOLA pochwale w pralkach i lodowkach
Pracuje w sklepie AGD/RTV w jednej z Sieci :)
Moje opinia jest taka:
Polecam i bede polecał sprzet pod zabudowe BOSCH i ELEKTROLUX sa to firmy najlepsze jesli chodzi o jaki kolwiek sprzet gospodarstawa domowego i ich ceny tez nie sa wygorowane jak na jakosc tego sprzetu.
WHIRLPOOLA pochwale w pralkach i lodowkach
Aby gwarancja płyty elektrycznej, indukcyjnej lub ceramicznej,była ważna jej podłaczenie należy powierzyć uprawnionemu elektrykowi. Płyty elektryczne z trzema i więcej polami grzewczymi wymagają przeważnie podłączenia tzw. trójfazowego (400 V). W takim przypadku musisz mieć w domu odpowiednią, osobną instalację elektryczną, sprawdź to przed zakupem kuchenki lub zasięgnij porady elektryka.
W tym przypadku zawsze podłączeniem powinien zająć się specjalista z państwowymi uprawnieniami który potwierdzi to w karcie gwarancyjnej, w przeciwnym razie tracisz gwarancję producenta na elementy grzewcze.
Płyty mają również różną moc przyłączeniową, która wynosi do kilkunastu kW. Decydując się na dany model sprawdź, czy masz wystarczająco "silną" instalację i bezpieczniki. Informacje te znajdziesz w zakładzie energetycznym lub u elektryka.
zapraszamy
www.elektryk-gdynia.cba.pl
W tym przypadku zawsze podłączeniem powinien zająć się specjalista z państwowymi uprawnieniami który potwierdzi to w karcie gwarancyjnej, w przeciwnym razie tracisz gwarancję producenta na elementy grzewcze.
Płyty mają również różną moc przyłączeniową, która wynosi do kilkunastu kW. Decydując się na dany model sprawdź, czy masz wystarczająco "silną" instalację i bezpieczniki. Informacje te znajdziesz w zakładzie energetycznym lub u elektryka.
zapraszamy
www.elektryk-gdynia.cba.pl
My mamy lodowke,pralke Whirlpool...wszystko smiga od 3 lat i nie narzekamy. Ten Pan co poleca BOSH itp..ma racje..to marka lepszej ,wyzszej klasy( polecam zmywarke)..ale czy jest sens kupowac cos zakilkaset zlotych wiecej...majac na uwadze,ze i tak nie bedziesz korzystac ze wszystkich 'cudow' ,ktore ten sprzet ma w sobie i co polecaja producenci. POlecam Whirlpool....teka??nie slyszalem o tej frmie...a troche sie nachodzilem za nowym sprzetem 3 latka temu.
mam Whirlpoola: lodówkę, pralkę, zmywarkę i płytę indukcyjną - jestem b. zadowolona ze wszystkiego póki co :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych