Widok

TEXOM Mistrzostwa Polski par klubowych

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Wielkie żużlowe ściganie na początku kwietnia! Texom MPPK w Wielką Sobotę w Gdańsku. Poznaliśmy datę i lokalizację tegorocznych prestiżowych zawodów żużlowych o najwyższej randze krajowej. Walka o medale Texom Mistrzostw Polski Par Klubowych odbędzie się 4 kwietnia o 12.45 na torze w Gdańsku. Informacje o biletach wkrótce.[/lead]Poznaliśmy listę startową pierwszych tegorocznych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybrzeże

Będzie do tego towarzystwa pasować jak świni siodło
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Transmisja on-line na żywo od 12:50

Na stronie i w aplikacji mobilnej TVP Sport.

Retransmisja od 16:45 w TVP Sport
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

....ile...???

Co to za ceny biletów. Ludzie, przecież ten stadion będzie świecił pustkami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Obsada top

Obsada topka. Prawie małe GP. Patrząc na ceny GP w Łodzi za 180 a tutaj 60 to itak spoko cena na tych zawodników. Lepszej jakości w tym sezonie w Gdańsku nie zobaczymy. Ja będę na pewno
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Termin

Super termin ktoś wybrał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żużel od lat zaczynał się w święta Wielkanocne Panie złoty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety , ale Lublin

Martin zna nasz tor i go lubi a Bartek... Nie ma deszczu i jest słońce po południu, więc, może być ciekawie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiem, wiem . Ale jakoś mi tym razem nie pasuje . Obowiązki rodzinne . W tym roku na ligę się nie wybieram a zależało mi na tych zawodach. Pozdrawiam.

Nie ma sensu oglądać w TV

To nie te doznania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie karmię Polnego

Więc wybieram transmisje w TV. Dodatkowo zawiadomienie do PIP o sposobie "zatrudniania" osób funkcyjnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

TEXOM Mistrzostwa Polski par klubowych

[lead]Wielkie żużlowe ściganie na początku kwietnia! Texom MPPK w Wielką Sobotę w Gdańsku. Poznaliśmy datę i lokalizację tegorocznych prestiżowych zawodów żużlowych o najwyższej randze krajowej. Walka o medale Texom Mistrzostw Polski Par Klubowych odbędzie się 4 kwietnia o 12.45 na torze w Gdańsku. Informacje o biletach wkrótce.[/lead]Poznaliśmy listę startową pierwszych tegorocznych ...
więcej
do góry