Widok

TOREBKI SPRZEDAM

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
SPRZEDAM
1. Torebke firmy YSL czarna, na krotkich rączkach(do ręki), w srodku kieszonka na telefon i drobiazgi. Torebka nosi slady noszenia. Brakuje jednego cwieka na dnie. W niczym to nie przeszkadza. Gdzieniegdzie przetarcia w miejscu gdzie jest ala siersc. Nie rzuca sie to w oczy.Skóra CENA 30ZŁ
2. Torebka firmy GUCCi, brazowa, na krotkim pasku, mozna nosic w rece oraz na ramieniu, w srodku kieszonka na tel oraz drobiazki. Zamsz łaczony ze skora ekologiczna. Urwane pociagadlo, zastapione innym. Torebka jest sprawana. CENA 30ZŁ

2 SZT 50ZŁ

http://picasaweb.google.com/117032239295366092371/Torebki?authkey=Gv1sRgCPSQqqys75bDAQ#5653701793342323698
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co, jesteś chętny jednak? ;P
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj jakie ja wyhaczyłam ongiś w Berlińskim 2handzie dwie torebki :)
Zapłaciłam 30 euro za miejską Burberry i listonoszkę LV. Obie oryginalne (sprawdzałam w butikach w Berlinie).
Natomiast w polskim lumpku udało mi się kupić za całe 10 zł na wagę nieco zniszczoną dużą, miejską torbę Furla. Po renowacji wyglądała super, po 2 latach sprzedałam ją za 355 zł na licytacji :)

Także za niewielkie pieniążki można czasami wyłapać cacuszka :)
Halewicz musi mieć certyfikat autentyczności, który zapewne wiesza sobie na ścianie, aby potem przyszpanować swoim równie pyszałkowatym znajomym.
Torebki nieaktualne :) dziekuje za zainteresowanie :)
Halewicz dzięki Twojemu podejściu te piękne torebeczki się sprzedały:) ahahahah :D
image
Nie pisałem o wynajdywaniu oryginalnych perełek w secondhand`ach - a o świadomym handlu tandetnymi podróbkami, którym para się autorka wątku.
@Coco - kim jesteś?
Halewicz, tak czy siak... już ich nie ma :D
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nie będzie Ci wstyd nosić tandetną torebkę z napisem Gucci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz dziwne jest to że meżczyzna takim temat się zainteresował, a dziwniejsze jest to, że zna sie na tym czy to orginał... bo mysle ze nie jedna kobieta by nie wiedziala :) mi nie przeszkadza, ze nosze podróbke :))
Dziewczyny nie warto w dawac sie w bezowocna dyskusje z "nim" Szkoda czasu i wysiłku :) Pozdrawiam serdecznie
A czemu facet nie może się interesować takim tematem?
Często żonie kupuję różne drobiazgi, więc zapewniam, że się w temacie wyznaję.
Noszenie podrabianych rzeczy, pomijając wymiar prawny i uczestniczenie w przestępczym procederze okradania właścicieli marki - jest zwyczajnym obciachem.
Oryginalna torebka LV, nawet po paru latach użytkowania, nabiera sznytu i ma swój klimat. Jest idealnie wykończona, z najwyższej jakości skóry.
To samo dotyczy odzieży. Gdy widzę blachary ubrane w podróbki Burrbery, to chciałoby się zrobić zdjęcie i wrzucić na wiocha.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a Ty się Iwona lepiej nie odzywaj i nie szukaj poplecznictwa - sprzedałaś podróbki torebek i jeszcze pyszczysz. WSTYDŹ SIĘ!!!!!!
I co? Marcysie będziesz uczyła, że się kupuje podrabiane torebki????
Halewicz jestes siebie wart, udzielasz sie na moim watku wiec bede sie odzywac ile zechce!!!Nikt nie szuka tutaj poplecznictwa ... A co do torebek to moja sprawa co z nimi zrobilam... moze Twoja zona kupila .... Wstydzic sie to Ty chyba powinienes bo chamstwo nie poplaca i jad saczacy sie z twych wypowiedzi nie swiadczy pozytywnie o Tobie. Trudno i tacy ludzie sa potrzebni na tym swiecie aby bylo ciekawie. Zajmij sie swoja rodzina a od mojej precz!! Zycze powodzenia i radosci z dnia codziennego bo chyba ktos cie musial niezle skrzywdzic ze taka nienawiscia pajasz do ludzi. :)
Ludzi nie ocenia sie po tym co maja na sobie ale to jakimi sa ...
Ej Iwona, wyluzuj - dotknąłem czułego punktu? To dobrze - taki miałem zamiar.
Co do torebek, to były to FALSYFIKATY, które sprzedawałaś w pełnej świadomości. Nie jad sączy się ze mnie ale oburzenie na Twoje postępowanie!
Napisz proszę, to Ci kiedyś przypomnę, czy jak Marcysia zacznie handlować podróbkami, to będziesz to jako matka akceptować? Nooo proszę, określ się!!
Ludźmi, którzy parają się procederem handlu podróbkami - gardzę.

Więcej mam szacunku do ubogiej kobiety z torebką z H&M, niż blachary z torebką z ekoskóry od "Gucci" - WSTYD WSTYD WSTYD!!!
IWONA!!!! Handel podróbkami to wspieranie przestępców!!!!! ZROZUM TO W KOŃCU!!! Ty w ogóle wiesz, kto produkuje podróbki? Poczytaj o tym, co za tę kasę jest finansowane.
Wspołczuje
Sobie możesz współczuć - a ja współczuję Twojemu dziecku, że mamusia ma taką świadomość prawną.

Masz, idź na zakupy...forget about the price

image
Powodzenia
Zdjecie z twojej szafy....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry