Widok

TOREBKI SPRZEDAM

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
SPRZEDAM
1. Torebke firmy YSL czarna, na krotkich rączkach(do ręki), w srodku kieszonka na telefon i drobiazgi. Torebka nosi slady noszenia. Brakuje jednego cwieka na dnie. W niczym to nie przeszkadza. Gdzieniegdzie przetarcia w miejscu gdzie jest ala siersc. Nie rzuca sie to w oczy.Skóra CENA 30ZŁ
2. Torebka firmy GUCCi, brazowa, na krotkim pasku, mozna nosic w rece oraz na ramieniu, w srodku kieszonka na tel oraz drobiazki. Zamsz łaczony ze skora ekologiczna. Urwane pociagadlo, zastapione innym. Torebka jest sprawana. CENA 30ZŁ

2 SZT 50ZŁ

http://picasaweb.google.com/117032239295366092371/Torebki?authkey=Gv1sRgCPSQqqys75bDAQ#5653701793342323698
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Raczej z Twojej szafy - sądząc po ofercie tandeciarskich reklamówek z ekoskóry.
Kup sobie jeszcze podróbkę baterii od Chanel

image

Może Ci rozumu przybędzie - a ja i tak będę piętnować tandeciarstwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pietnuj co zechcesz :) Po przeczytaniu zaledwie kilku twoich wpisow na forum zrobilo mi sie poprostu Ciebie zal. Lubisz komentowac i oceniac Twoja sprawa ale zaprzestan podbijania mojego watku gdyz jest on juz nieaktualny jezeli nie zauwazyles.... przeanalizuj forum a moze akurat trafisz na kolejny ciekawy watek do skomentowania bo troche tego jest a czepiasz sie wielu rzeczy. Powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyżby wstyd nadszedł i nie chcesz aby ludzie dalej czytali - miej odwagę cywilną i kup przy okazji słownik ortograficzny; piszemy "piętnuj", a nie "pientnuj".

To dobrze, że czytujesz Halewicza - może coś przemyślisz, co wyjdzie Ci na dobre.

NIE KUPOWAĆ PODRÓBEK!! Wydrukuj sobie i powieś na lodówce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tadnetne sa twoje wypowiedzi, poprostu az niesmaczne, kazdy nosi to na co ma ochote i na co go stac, a mnie bardziej denerwuja paniusie ktore kupuja orginały, które też czesto sa produkowane w chinach, tylko sie płaci za nie bajonskie sumy, dla domu mody, kosztem biednych!!!
Halewicz Tobie okulary sa potrzebne !!! Bo widzisz cos czego nie ma!!!! Wsydu nie było, nie ma i nie bedzie!!!! Poprostu otrzymuje kolejne zapytania o torebki wiec sobie odpusc. Zajmij sie czyms naprawde pozytecznym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ooo proszę. Słusznie piszesz, że każdy nosi to, na co go stać - stać Cię na torebki od LV? Nie? To nie udawaj, że Cię stać.
Oryginalne torebki LV/Gucci/Furla/Hermes NIE SĄ produkowane w Chinach. To mity i opowieści dziwnych treści, aby usprawiedliwić swoje tandeciarstwo.
Denerwują Cię ludzie, których stać na oryginały? A czemuż to? Zawiść wyłazi boczkami?
a kto powiedział, że mnie nie stać??
"a mnie bardziej denerwuja paniusie ktore kupuja orginały" - wniosek? Ciebie nie stać.
A jeśli Cię stać, to dawaj foty swojej Furla i innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kto powiedział, ze jak kogos stac to musi byc snobem i kupować orginalne torebki, wyznaje inne zasady, wole wydawac na inne przyjemnosci :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne...gubisz się w zeznaniach o_O
NIE KUPUJ PODRÓBEK!!!!
Nic Ci do tego kto co kupuje :)
Moje córcie Patrycja, Paulina (2000) Kinga (2010)
image
zeznaniach?? nie wiem czy to jakis kompleks??
Nie próbuj zagrywek pt. "kompleksy" - to na mnie nie działa.
Wyjaśniam: raz piszesz, że nie lubisz kobiet, które stać na oryginalne torebki, potem piszesz, że Cię stać (sama się nie lubisz?), potem piszesz, że Cię stać ale nie kupujesz, bo masz inne priorytety...jasne o_O
Gubisz się w zeznaniach - teraz zrozumiałaś, czy drukowanymi literami napisać?
napisałam, ze nie lubie kobiet które jak podkreslasz kupuja, a nie które stac, czytanie ze zrozumieniem..!!! a ja przed nikim nie zeznaje!! daltego pytam czy to jakis kompleks, czesto musisz zeznawac??
już Ci napisałem, żebyś nie próbowała tanich zagrywek pt. kompleksy.
Kompleksy może mieć Ty - zajrzyj do szafy i zobacz ile masz podróbek. WSTYD! Wiocha.pl
Halewicz, nie wiem skad Ci pseudo wielbiciele którzy uwielbiają Twoje chamstwo... Ciebie powinni zbanować .. abranocić tutaj wchodzić jeśli obrażasz innych ludzi próbując im wcisnąć jakieś swoje głupie "prawdy"..

Nie udawaj mądrzejszego niż jesteś, bo Ci to nie wychodzi. Umiesz jedynie zgnębić innych i tyle- nic mądrego nie umiesz więcej przekazać swoją osobą.

Także zamilknij już bo robisz z siebie tylko kretyna.
image
Piszesz ogólnie, atakujesz - a ja poruszyłem istotny problem. Handel falsyfikatami.
Dziwię się Wam, matkom, które będziecie dzieci wychowywać, że tak istotne społeczne problemy pomijacie i jeszcze pyszczycie.
Jak masz jakiś problem, to napisz do Admina - z pewnością będę argumentować, że za zwrócenie uwagi co poniektórym za handel podróbkami mam być zbanowany, to skandal!
Głupią prawdą nazywasz bycie praworządnym?
Ale w czym Ty masz problem człowieku?

Znasz pojecie klasyfikacji grup społecznych? Jednych stać na oryginały a innych nie.. I nie w Twojej mocy to oceniać...:/ Każdy żyje jak żyje..

A Twoimi wypowiedziami pokazujesz jak snobistyczny jesteś i jak pusto patrzysz na świat- bo nie wiem czy wiesz albo czy Cię w domu tego nauczyli są WAŻNIEJSZE rzeczy w świecie od podróbek czy też nie.

I na tym kończę temat.
image
czym sie różni 10 zł od 200zł przeciez to tylko papierek, nazywanym wartościom przez ludzi, nic nie wartym emocjnalnie, wartym tylko dla snobów, bo można nim także podetrzec sobie tylek... tak samo z orginałami, tylko dla snobow, a jak masz problem to walcz z producetnem, jej popyt jest podaż
Kupujmy podróbki, zróbmy na złość wielkim malutkim;P
Przeczysz sama sobie. Co mają grupy społeczne i bycie ubogim - do kupowania podróbek? Człowiek ubogi kupuje stosownie do stanu posiadania - nie kradnie.
Nie jestem snobistyczny (marny zabieg w dyskusji, poćwicz) - jestem praworządny, a teraz powtórz: HALEWICZ JEST PRAWORZĄDNY - zrozumiałaś? Dobrze.

Temat zakończę, kiedy uznam za stosowne młoda damo. Nie będziesz mi dyktowała ani kiedy mam pisać, ani kiedy mam nie pisać.
do góry