Biuro Rachunkowe TOTAL

Biura rachunkowe i księgowi

Gdańsk, Marynarki Polskiej 100

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra księgowa wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z pomocy, jaka została mi udzielona przy prowadzeniu...
~Mirek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2018

Szczerze polecam wątek zamknięty Naprawdę polecam to biuro. Panie są skrupulatne, rzetelne a przede wszystkim...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 lutego 2015

Polecam wątek zamknięty Projesjonalna obsługa, bardzo przyjemna atmosfera w biurze wpływająca...
~Piotr Goljan
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 października 2014

Polecam wątek zamknięty Korzystam z usług biura od kilku lat. Zawsze wszystko na czas, bez pomyłek,...
~Paweł Poleszak
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 maja 2014

Jan Łubiński - opinia wątek zamknięty Biuro z profesjonalną obsługą, szeroki zakres usług, jakość świadczonych...
~Jan Łubiński
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Polecam!! wątek zamknięty Jestem długoletnią klientką. Wysoką jakość usług potwierdza brak problemów...
~Katarzyna
-

dodano: 21 marca 2014

Polecam Biuro Total wątek zamknięty Z Paniami z Biura Rachunkowego Total współpracuję już cztery lata i jak dotąd...
~Agnieszka
-

dodano: 19 września 2013

Polecma Biuro Total wątek zamknięty Korzystałem z usług biura rachunkowego Total po raz pierwszy i spotkała mnie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Biuro Rachunkowe godne polecenia. Fantastyczny kontakt, duże kompetencje,...
~Rafał
-

dodano: 4 kwietnia 2013

polecam wątek zamknięty Od kliku lat jestem klientem biura rachunkowego TOTAL. Cenię dobrą , szybką,...
~Grażyna
-

dodano: 7 marca 2013

klientka wątek zamknięty Od wielu lat jestem związana z tym biurem. Panie pomocne, przyjemna atmosfera...
~Irenka
-

dodano: 25 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry