Widok
TOTALNE DNO
JA ROBILAM TAM CHRZCINY MOJEGO DZIECKA. ZAMÓWILISMY JEDZENIE NA GODZ 14,00, PODANO CHWILE PRZED 15,00. PRAWIE GODZINE SIEDZIELIŚMY O TZW \"SUCHYM PYSKU\". NA WSTEPIE JAK WEJDZIEMY MIAŁY BYĆ OWOCE I CO OCZYWIŚCIE ZAPOMNIELI. OBSŁUGA: JEDEN PODPITY KELNER I KELNERKA JAKBY BYŁA TAM NA ROBOTACH PRZYMYSOWYCH. W CENIE MIAŁ BYĆ POKÓJ W KTORYM BĘDĘ MOGŁA PRZEWINĄĆ I NAKARMIĆ DZIECKO ALE DALI MI KLUCZ DO POKOJU GDZIE JUŻ KTOŚ BYŁ I ZASTAŁAM SOBIE KLIENTA W ŁAZIENCE. PO KILKU UWAGACH DOSTAŁAM INNY KLUCZ, ALE ZAKAZANO MI WCHODZIĆ DO ŁAZIENKI, DLA TEGO, ŻE PO TEM BĘDĄ MUSIELI TAM SPRZĄTAĆ. I KILKA INNYCH JESZCZE PRZYGÓD. OGÓLNIE BARDZO NIE POLECAM. JAK KTOŚ POTRZEBUJE TO CHĘTNIE ODPOWIEM NA PYTANIA uzi_g.i.r.l@wp.pl
Moja ocena
Dom Oliwski
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 3
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6
Chyba się Pani miejsca pomyliły, bo ja też organizowałam tam chrzciny dziecka i lepszej organizacji w życiu nie zaznałam. A w dodatku, jakość jak w wysokiej klasy hotelu, a ceny jak w zajeździe. Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Może musi się tam pani jeszcze raz udać by zweryfikować swoją opinię. Kiedyś podobno było tam gorzej z jakością,ale teraz nie można narzekać. Każdy zasługuje na kolejną szanse.
osobiście pracuję w hotelu i coś mi tu nie pasuje ! to musi być jakaś wyssana z palca historia! po pierwsze klucz do pokoju jest jeden i ma go tylko gość hotelowy ( tym bardziej iż podobno zastała go Pani w pokoju -a co gość na to ???:), a recepcjonista nigdy nie dałby go obcej osobie. Coś się Pani pomieszało !!! może lepiej ułożyć historię na nowo, tylko bardziej się przyłożyć do tego. Człowiek szuka opinii, a nie historyjek. Jeśli nie spełniono Pani oczekiwań to trzeba to normalnie napisać. Te fora już są tak zaśmiecone tymi fantazjami, że nie przynoszą żadnego pożytku.