Widok

TRAGEDIA

Byłam kiedyś na rozjaśnianiu u pani Beaty to zrobiła mi żółć na głowie i w dodatku nie zrobiła mi farbą Farouk!!Znam się na takich rzeczach,farouk ma specyficzny zapach i trzeba go robić pod ciepłem a dzięki zastosowaniu jedwabiu nie niszczy włosów.Po farbowaniu w tym salonie moje zwykle proste i gładkie włosy przypominały siano jakby sobie pofarbowała farbą z kiosku.Stanowczo odradzam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Serdecznie zapraszam ponownie, tym razem do magazynu gdzie mamy kosmetyki, z chęcią oprowadzę Panią, udostępnie kosmetyki do powąchania. Owszem pracujemy także na kosmetykach firmy Loreal Prifessionel oraz Joico (co jasno widać na naszej stronie internetowej, chociażby przez umieszczenie loga tych firm),są to TAKŻE firmy godnae zaufania.A stosowanie ich zależy od rodzaju oraz potrzeb danych włosów. 90% zabiegów i tak robimy na Farouk-u. Ale co najważniejsze nie sądzę, że osoba ktora uważa, że się zna na zabiegach koloryzacji firmy Farouk może napisać, że była na ROZJAŚNIANIU farbą(co na Farouk-u jest niemożliwe:) Pozdrawiam serdecznie, zapraszam w razie jeszcze jeakiś niejasności.
P.S. Zanim się kogoś oskarży o oszustwa, to WYPADAŁOBY przedstawić jakieś dowody,a nie tylko swoje "wydaje mi się".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konkurencja jak czytam nie śpi hihi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry