Widok
TRAGEDIa- opryskliwa obsługa brak szacunku do klienta
Wykupiłam masaż aromaterapeutyczny (45 min) z grupera. Już w momencie umawiania się telefonicznego Pani w słuchawce była niemiła; poprosiła mnie o nr kuponu a kiedy zaczęłam podawać to nakrzyczała na mnie, że mam jej podać wpierw date... sama zapomninawszy co przed chwilą chciała...tragedia. Jak powiedziałam, że przeciez prosiła o nr kuponu to prawie się ze mną pokłóciła?? Na masaż jechałam w korkach dzwoniąc i uprzedzając, że będę już za 5 min, ale spotkałam się z wielką nieuprzejmościa i nieprzychylnością. Pani stwierdziła, że skoro się spóźnie to odwołuje cały masaż a jak odpowiedziałam, że ja właściwie juz parkuje pod gabinetem to usłyszałam, że co najwyżej może mi zrobić 15 min pleców...Pani była nieprzyjemna i opryskliwa sprawiała wrażenie wielce zmęczonej. Zezygnowałam bo najgorsze co może być to wściekła masażystka która masuje ci plecy. Dziwie się po co w takim razie elnes sprzedaje tyle gruponów skoro potem jakośc usług jest po prostu tragiczna. Myślałam, że będę w przyszlości korzystać z salonu masażu skoro mam dośc blisko ale strasznie się zraziłam. Nieraz juz korzystałam z innych gabinetów kosmetycznych nawet z grupona i nigdy nie zostałam tak fatalnie potraktowana.
Moja ocena
Elnes
kategoria: Salony masażu
obsługa: 1
oferta: 2
jakość usług: 1
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
1.7
* maksymalna ocena 6