Widok
TRAGICZNY SKLEP
ostatnio byłam na zakupach w tym sklepie na Zaspie oprócz porozrzucanego towaru i ogólnego bałaganu spotkałam się z nie mila obsługą klienta.Jeżeli kupimy bieliznę,sweter lub inny artykuł mimo tego ze sklep nie dysponuje przymierzalnia a w domu okaże się ze jest za mały nie mamy szans zwrotu pieniężnego. Odradzam Wszystkim zakupów w tej sieci.
Moja ocena
Lidl
kategoria: Supermarkety
obsługa: 1
asortyment: 1
promocje: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
niewiem czy wiesz ale bielizna jest rzecza osobista a takich rzeczy sie nie chcialabys nosi uzywana bielizne bo ja nie...........a jezeli ci sie nie podoba to tam nie przychodz nie ty to ktos inny przyjdziea rozrzucony towar jest dzieki wam klientom ktorzy nawet zachowac sie nie umieja jak zwiarzeta wypuszcone z klatki,najlepiej moze jeszcze uklony dla ciebie i czerwony dywan....
Lidl to mój główny dostawca artykułów spożywczych. Nie dość, że jest blisko, to ma super ceny i jakość. Obsługa jest naprawdę miła i zawsze pomocna. Trzeba przyznać, że są zalatani - ale zawsze znajdą chwilę, aby pomóc. Nie zgadzam się co do bałaganu. Czasem rzeczywiście przyjezdne wsioki poryją jak dziki kosze z promocjami - ale wiadomo - tej szarańczy nie da się wytępić. W porównaniu do biedronki lidl to ekskluzywny sklep.
Już się w d*pach poprzewracało gdzie w lidlu przymierzalnia?Chciałabyś by z tobą ochrona właziła do przymierzalni albo jeszcze cię podglądywała przez kamerke czy czasem nie kradniesz ciuchu? A bałagan to robicie wy (klienci) wiele razy widziałem co odwalają tacy co się potrafią mądrzyć się tylko.Może łaskawej pani jeszcze rozwinąc czerwony dywan by sobie po mykaczy nie zabrudziła?Normalnie szok...