Widok

TRAGICZNY SKLEP

ostatnio byłam na zakupach w tym sklepie na Zaspie oprócz porozrzucanego towaru i ogólnego bałaganu spotkałam się z nie mila obsługą klienta.Jeżeli kupimy bieliznę,sweter lub inny artykuł mimo tego ze sklep nie dysponuje przymierzalnia a w domu okaże się ze jest za mały nie mamy szans zwrotu pieniężnego. Odradzam Wszystkim zakupów w tej sieci.
Moja ocena
Lidl kategoria: Supermarkety
obsługa: 1

asortyment: 1

promocje: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
kto kupuje bieliznę w Lidlu? ,P i serio, nie wiesz co nosisz? w biedronce i netto tez nie ma przymierzalni bo to nie są sklepy odzieżowe tylko sklepy spożywcze oferujące dodatkowo takie artykuły jak odzież/bielizna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
to nie tylko na tym sklepie nie ma zwrotów tak jest na każdym sklepie to jest odgórnie a za przyjęcie zwrotu kierownik musi się ostro tłumaczyć i wysłuchać obelg od szefa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niewiem czy wiesz ale bielizna jest rzecza osobista a takich rzeczy sie nie chcialabys nosi uzywana bielizne bo ja nie...........a jezeli ci sie nie podoba to tam nie przychodz nie ty to ktos inny przyjdziea rozrzucony towar jest dzieki wam klientom ktorzy nawet zachowac sie nie umieja jak zwiarzeta wypuszcone z klatki,najlepiej moze jeszcze uklony dla ciebie i czerwony dywan....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co prawda, to prawda, nieraz widzę, jak ludzie rozrywają, nie tylko otwierają, opakowania, powyciągają rajstopy czy inne rzeczy i zamiast włożyć z powrotem, rzucają byle gdzie i idą - niech inni sprzątają.
A puste opakowania po zjedzonych w sklepie towarach to kto rozrzuca? Krasoludki?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo dobrze !!! Klięci za przeproszeniem wpierdalajo i rzucą byle gdzie nawet wrzucą to do tiko co za hanstwo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm, ciekawe rzeczy opisujesz. wielokrotnie robiłam tam zakupy i mogę napisać jedynie, że nie spotkałam się tam z niemiłą obsługa. przymierzalni faktycznie nie ma, ale to mnie nie dziwi. w tego typu dyskontach ich po prostu nie ma.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
malo tego ze rozwalaja to podejdzie taka do kasy i czegos nie chce to pieprznie to na kase a ty potem lataj i rozkladaj po jasnie pani
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
POPIERAM SYLWIK W TYM SKLEPIE JEST STRASZNY BALAGAN I NIKT NIC NIE WIE O TOWARZE NIE LUBIE TAM ROBIC ZAKUPOW
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak cos ci nie pasuje to po co tam chodzisz, a jesli chodzi o zwroty to zawsze w ten sam lub na nastepny mozesz wymienic na inny towar, np spozywczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A przepraszam, ale rozkładanie towaru to chyba leży w obowiązkach pracownika?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lidl to mój główny dostawca artykułów spożywczych. Nie dość, że jest blisko, to ma super ceny i jakość. Obsługa jest naprawdę miła i zawsze pomocna. Trzeba przyznać, że są zalatani - ale zawsze znajdą chwilę, aby pomóc. Nie zgadzam się co do bałaganu. Czasem rzeczywiście przyjezdne wsioki poryją jak dziki kosze z promocjami - ale wiadomo - tej szarańczy nie da się wytępić. W porównaniu do biedronki lidl to ekskluzywny sklep.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś bywały tam straszne kolejki, wynikające z tempa pracy i otwartej tylko jednej kasy na cały sklep.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lidl, sklep na Oruni Gornej, z uprzejma obsluga, dobrymi cenami i dobra jakoscia towarow, jest moim faworyzowanym sklepem. Lubie robic tam zakupy i czesto odwiedzam ten sklep.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie narzekam.Sklep jak sklep. Nie zauważyłam,żeby coś było nie tak.Pasie zawsze się witają i żegnają. Tak,pewnie to ich obowiązek,ale to i tak miłe.

Ps.Jest tam fajny ochroniarz z kolczykiem ;D
Aa,i bardzo sympatyczny,wysoki,z dużymi oczami pan z kasy,który czasem powie coś smiesznego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja uwielbiam robić zakupy w Lidlu, blisko domu i w dobrej cenie, a od twarożków Pilos to się chyba już uzależniłam, w poniedziałek dni włoskie, już się nie mogę doczekać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już się w d*pach poprzewracało gdzie w lidlu przymierzalnia?Chciałabyś by z tobą ochrona właziła do przymierzalni albo jeszcze cię podglądywała przez kamerke czy czasem nie kradniesz ciuchu? A bałagan to robicie wy (klienci) wiele razy widziałem co odwalają tacy co się potrafią mądrzyć się tylko.Może łaskawej pani jeszcze rozwinąc czerwony dywan by sobie po mykaczy nie zabrudziła?Normalnie szok...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry