Widok

TRASA

z racji ze bedzie to koniec czerwca, jasno do 22 i mam nadzieje ze cieplo, proponuje troche przedluzyc trase.
Moja propozycja jest taka:

Start --> Bulwar Nadmorski --> Piłsudskiego --> Władysława IV na sam doł --> Jana z Kolna --> Plac Konstytucji --> Starowiejska --> fragment Świętojańską --> 10 Lutego --> Podjazd --> Śląska --> zjazd do Władysława IV --> nawrót na Świętojańska --> koniec na prakingu na Skwerze Kościuszki

mysle ze to jest w miare rozsadna propozycja bo bedziemy dobrze widoczni tam gdzie trzeba. Trasa generalnie taka sama jak byla przedluzona o bulwar, pilsudskiego i wlad IV, lepszych pomyslow na terenie Gdyni nie mam, a przejazd do Sopotu raczej odpada.

przedstawcie Swoje (w miare rozsadne) propozycje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście uważam, że trasa jest jak najbardziej OK. A jak tam informowanie władz?:)
Poinformuje jak bede mial czas bo mam teraz sesje i nie masy mi w glowie :) zadzwonie i powiem co sie kroi hehe pozdr
to nieźle zatka całe centrum gdzyni :)

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry