Widok
Będzie Ci ciężko chłopie. Galerianki to się szuka w Galerii. Na Forum to można znaleźć Forumiankę, a przez maila to chyba Mailowiankę. Należą Ci się jednak brawa za to, że nie ulegasz stereotypom. Co to za sztuka znaleźć Galeriankę w galerii, piasek na plaży, drzewo w lesie. Tak to każdy potrafi. A Ty, idziesz pod prąd, stawiasz sobie niemożliwe zdawałoby się do podołania, wyzwania. Z takim podejściem po prostu musi Ci się udać.
7: Ogrom pozytywnego myślenia i wiary w sukces.
7: Ogrom pozytywnego myślenia i wiary w sukces.
kiedy on pewnie wcale nie chce za kasę tylko ma kilka lumpów pozostawionych przez byłą panią i chce się ich w ten sprytny sposób pozbyć... bo galerianki to nie tylko za kasę ale z reguły za szmaty... z resztą... szmaty za szmaty... he he... taka gierka słów...
:o)
PS
powodzenia życzę...
więcej galerianek to mniej takich pajaców... sami się wyniszczą...
PS
powodzenia życzę...
więcej galerianek to mniej takich pajaców... sami się wyniszczą...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Posłuchaj raczej siebie. Na Pewno nie będę stosowała Twoich sposobów, rzucania ocen, na podstawie kilku słów, które tu przeczytałam, które Ty napisałeś po to, zeby oceniać mnie, ja nie będę Ciebie oceniała na podstawie tych kilku zdań, bo żeby Cię ocenić, musiałabym Cie poznać.
Nie wydaje mi się żebym warczała, przepraszam bardzo, to nie ja tu zaczęłam, zatem proponuję jeszcze raz swoje posty przeczytać, ja swoje już przeczytałam. Zastanowię się, przemyślę, co mogę sama sobie zarzucić ewentualnie.
Wbrew pozorom jestem bardzo opanowaną osobą, a to jest tylko forum, żarty, wypowiedzi tysiąca ludzi, nie ja pierwsza nie ostatnia tu żartuję, proponowałabym sobie pogadać może z kimś kto mnie zna, albo poprostu ze mną, ale na normalnym poziomie, a nie wyzwisk jakiś i oczerniania kogoś kogo się nie zna...
ps. a skąd Ty możesz wiedzieć, czego ja szukam... przeciez nie rozmawialiśmy ze sobą.....
Jeśli masz cos konkretnego do powiedzenia, bądź jakieś pytania do mnie to może poprostu zadaj, a ja odpowiem, zamiast oceniać ludzi nie znając ich, nic o nich nie wiedząc...
Nie wydaje mi się żebym warczała, przepraszam bardzo, to nie ja tu zaczęłam, zatem proponuję jeszcze raz swoje posty przeczytać, ja swoje już przeczytałam. Zastanowię się, przemyślę, co mogę sama sobie zarzucić ewentualnie.
Wbrew pozorom jestem bardzo opanowaną osobą, a to jest tylko forum, żarty, wypowiedzi tysiąca ludzi, nie ja pierwsza nie ostatnia tu żartuję, proponowałabym sobie pogadać może z kimś kto mnie zna, albo poprostu ze mną, ale na normalnym poziomie, a nie wyzwisk jakiś i oczerniania kogoś kogo się nie zna...
ps. a skąd Ty możesz wiedzieć, czego ja szukam... przeciez nie rozmawialiśmy ze sobą.....
Jeśli masz cos konkretnego do powiedzenia, bądź jakieś pytania do mnie to może poprostu zadaj, a ja odpowiem, zamiast oceniać ludzi nie znając ich, nic o nich nie wiedząc...
@nimfa i reszta rozsądnych osób
Nie dajcie się prowokować :). Im chodzi o prowokację, o reakcję.
Tak. Uwielbiam wcisnąć swoje 5 gr, swoje 3 zł 21 gr, i największą monetę świata też. Bez mydła.

Uploaded with ImageShack.us
Samych przyjemności życzę :))
Nie dajcie się prowokować :). Im chodzi o prowokację, o reakcję.
Tak. Uwielbiam wcisnąć swoje 5 gr, swoje 3 zł 21 gr, i największą monetę świata też. Bez mydła.

Uploaded with ImageShack.us
Samych przyjemności życzę :))
"Ale co Ty będziesz tak w tej piaskownicy w tym czerwonym mundurze siedział ?"
Nimfa, czyś Ty oczadziała dziołcho! Jakim czerwonym? Przeca w zielonym, ni?
Weź Ty sie lepij zastanów kaj Ty wyźmisz bacardi, kolę i limonkę w piaskownicy. W piaskownicy to się należy rum "Seniorita" zapijany kubusiem bananowym.
Nimfa, czyś Ty oczadziała dziołcho! Jakim czerwonym? Przeca w zielonym, ni?
Weź Ty sie lepij zastanów kaj Ty wyźmisz bacardi, kolę i limonkę w piaskownicy. W piaskownicy to się należy rum "Seniorita" zapijany kubusiem bananowym.