Widok

TROJMIASTO, szukam galerianki,

TROJMIASTO, szukam galerianki, kontakt przez maila fenix08@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Będzie Ci ciężko chłopie. Galerianki to się szuka w Galerii. Na Forum to można znaleźć Forumiankę, a przez maila to chyba Mailowiankę. Należą Ci się jednak brawa za to, że nie ulegasz stereotypom. Co to za sztuka znaleźć Galeriankę w galerii, piasek na plaży, drzewo w lesie. Tak to każdy potrafi. A Ty, idziesz pod prąd, stawiasz sobie niemożliwe zdawałoby się do podołania, wyzwania. Z takim podejściem po prostu musi Ci się udać.

7: Ogrom pozytywnego myślenia i wiary w sukces.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Galerianki mu się zachciało!

Matko Boska!!!!

A spadaj Ty na szczaw !

ps. a co, bezczelna też być potrafię ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
trzeba bylo odrazu napisac ze szukasz sexu za kase ,albo znajdz ulotke z jakiegos klubu nocnego tam do wyboru do koloru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kiedy on pewnie wcale nie chce za kasę tylko ma kilka lumpów pozostawionych przez byłą panią i chce się ich w ten sprytny sposób pozbyć... bo galerianki to nie tylko za kasę ale z reguły za szmaty... z resztą... szmaty za szmaty... he he... taka gierka słów...
:o)

PS
powodzenia życzę...
więcej galerianek to mniej takich pajaców... sami się wyniszczą...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Te Nimfa, wyluzuj z tym szczawiem. Jeszcze się przebiśniegi nie przebiły a Ty już ludzi na szczaw wysyłasz! ;)
No i gdzie Twoje zrozumienie ludzkiej natury. Jeden potrzebuje księżniczki a inny galerianki. Jak to dobrze, że ludzie są różni bo by księżniczek mogło zabraknąć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odezwały się Panie , co szczęścia w kroku nie zaznały ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
No wiem, wiem, powtarzam się przepraszam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem, dlaczego mi się karzecie wyluzować, kiedy ja na takie tematy się wypowiadam z dozą dystansu i żartem, no dobrze, być może czasem żart jest podstępny, lub ostrzejszy, no i co?

ps. bo tak apropo, to wiesz, mi to rybka, kto z kim śpi i gdzie

;P

ps. tylko niech tego na forum nie robią ;)
A Ty się trzymaj swojego kroku, a będzie ok.

Bo my, to sobie żartujemy, a Ty się tu denerwujesz i rozprawiasz swoje bolączki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
przecież ja też z emotikonem! no! i bananem na twarzy.
moherki, banany, tańce połamańce!

;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i wiadomo po czym Cię poznamy na następnym spotkaniu forumowym. Po berecie!
ps. zaraz jeszcze ktoś nam tu powinien napisać, że każdy wątek zaspamujemy, a ludzie tu szukają galerianki swojego życia, albo tak jak pisała Dzielna Margo, chcą oddać niepotrzebne ubrania, komuś, kto się będzie umiał odwdzięczyć, a my tego nie umiemy uszanować. :)
Ważna Decyzja:

Na nast spotkanie forumowe wszyscy przychodzimy w moherkach, Ha, Ha, Ha!

ps. po tym się poznamy ;)
a skąd ja Tobie wezmę moherek , nie ma wyjścia trza do ciuchlandu gnac i to chyba jakiegoś retro :O
pozdrawiam

a co do galerianki , chłopina nasłuchał sie i mu się marzy , dajcie mu pomarzyć , każdy ma prawo do odrobiny szczęścia , a że widzi w tym szczęście , cóż jego wybór
milego
Widocznie to \twoja bolączka Felek i żadnej nie potrafisz uszczęśliwić , tylko po kiego nam to informujesz ?
powodzenia w rozczarowaniach :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ooo... zobaczcie! ekspert Felek się wypowiedział... szczęście w kroku... no proszę... pewnie biedaku nawet nie masz pojęcia co to znaczy szczęście nie mówiąc już o kroku...
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie ma galerianek, wszystkie okręty mają napęd motorowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poje...o cię palancie.Dopij co masz w szklanie ido wyra bo jutro szef pogna cie na zielona łączkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Towarzyskie

Perfumy z feromonami. Czy to działa? (5 odpowiedzi)

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie...

militarny w gdańsku ?? (34 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

do góry