nimfa wodna to typowa "nabijaczka postow" idzie na ilosc a nie na jakosc w kazdym temacie jest najlepsza i wszedzie musi wcisnac swoje piec groszy...zenada
ooo... zobaczcie! ekspert Felek się wypowiedział... szczęście w kroku... no proszę... pewnie biedaku nawet nie masz pojęcia co to znaczy szczęście nie mówiąc już o kroku...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
a skąd ja Tobie wezmę moherek , nie ma wyjścia trza do ciuchlandu gnac i to chyba jakiegoś retro :O
pozdrawiam
a co do galerianki , chłopina nasłuchał sie i mu się marzy , dajcie mu pomarzyć , każdy ma prawo do odrobiny szczęścia , a że widzi w tym szczęście , cóż jego wybór
milego
ps. zaraz jeszcze ktoś nam tu powinien napisać, że każdy wątek zaspamujemy, a ludzie tu szukają galerianki swojego życia, albo tak jak pisała Dzielna Margo, chcą oddać niepotrzebne ubrania, komuś, kto się będzie umiał odwdzięczyć, a my tego nie umiemy uszanować. :)
Nie rozumiem, dlaczego mi się karzecie wyluzować, kiedy ja na takie tematy się wypowiadam z dozą dystansu i żartem, no dobrze, być może czasem żart jest podstępny, lub ostrzejszy, no i co?
ps. bo tak apropo, to wiesz, mi to rybka, kto z kim śpi i gdzie