Widok

TSA

TSA Temat dostępny też na forum:
Zespół powstał w 1979 roku w Opolu. Dwa lata później, jeszcze jako instrumentalny kwartet, TSA (Marek Kapłon, Stefan Machel, Janusz Niekrasz, Andrzej Nowak) z miażdżącą przewagą wygrało w Festiwal w Jarocinie by zaraz potem, na „Pop Session” zadebiutować z Markiem Piekarczykiem w składzie. Lata 1981 - 1983 to okres niezaprzeczalnego prymatu TSA na polskim rynku - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomyłka

zaszła pomyłka, gdyż bilety nie są sprzedawane przy krewetce w cafe internetowej, tylko na przymorzu w gdańsku przy kinoplex'ie. Sam kupowałem bilet, więc wiem.

TSA dobra muza i teksty

Kultowa kapela jak Hendrix dla Stanów, jeszcze tylko Dżem z Riedlem zdziałał tyle w tym kraju.

do Janusza:

Filharmonia! samo "h" człowieku!

NO TO DAMY CZADU

wreszcie dobry koncert wtrójmieście!!

TSA FOREVER!

Siedzieć na TSA ?!?! Skandal !

Siedzieć na rockowych koncertach ??

Siedzieć na koncertach... do Filcharmonii proponuję sie wybrać ! Program kupic.. Albo do Multikina - popcorn i lemoniadę !!!!!!!!!!! Klimatyzacji potrzeba ? od tego masz Centra handlowe....I jeszce kilka "cudów" tego pokroju....

Siedzieć na Dżemie?

dobre:) szczeniaki też lubią dżem ale też i nutellę:)

Pokładowi mówię NIE

Nie pójdę więcej do Pokładu na koncert. Byłam ostatnio na Dżemie i musiałam stać, bo nie przewidziano siedzenia. Masa dymu papierosowego i szczeniaków. Impreza zorganizowana jak za komuny, czyli do d...

Bilety już sa w sprzedaży w Pulsie w Gemini i w Tawrnie, w Gdańsku będą w Środę.
Zapraszamy na koncerty!!

no to kiedy te bilety???

żeby jak z Dżemem nie było, że nagle ich nie będzie!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Łukasz Łyczkowski Band (3 odpowiedzi)

O 19:30 koncert Łukasz Łyczkowski Band! Finalista The Voice Of Poland, współpraca z Leszek...

Na zawsze w moim sercu 27 pięter Alterli (3 odpowiedzi)

Miastoprojekcje - Spotkania filmowe z miastem to cykl organizowany przez Towarzystwo Urbanistów...

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

do góry