Widok

TSA

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zespół powstał w 1979 roku w Opolu. Dwa lata później, jeszcze jako instrumentalny kwartet, TSA (Marek Kapłon, Stefan Machel, Janusz Niekrasz, Andrzej Nowak) z miażdżącą przewagą wygrało w Festiwal w Jarocinie by zaraz potem, na „Pop Session” zadebiutować z Markiem Piekarczykiem w składzie. Lata 1981 - 1983 to okres niezaprzeczalnego prymatu TSA na polskim rynku - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TSA

[foto5][foto3]Zespół powstał w 1979 roku w Opolu. Dwa lata później, jeszcze jako instrumentalny kwartet, TSA (Marek Kapłon, Stefan Machel, Janusz Niekrasz, Andrzej Nowak) z miażdżącą przewagą wygrało w Festiwal w Jarocinie by zaraz potem, na „Pop Session” zadebiutować z Markiem Piekarczykiem w składzie. Lata 1981 - 1983 to okres niezaprzeczalnego prymatu TSA na polskim rynku - ...
więcej

Słabe???

Gościu to jest polskie AC/DC albo i lepiej!!!Posłuchaj tekstu i muzy!Moja córka potrafi ze mną tego posłuchać chociaż jej muza to R&B!

AC/DC?

a co to znowu takiego?

TSA

W NIEDZIELĘ BĘDZIE KUPE WIARY I SUPER KLIMAT

???

A co to za koleś ten tsa??? Może ktoś mi bliżej opisze! Nigdy nie słyszałem... DJ Triesto jest ok ... ale o DJ TSA nie słyszałem ... może to czarna muza??? Proszę o pomoc

TSA

W niedzielę dla elity muzycznej i wytrawnego metalu. Jeszcze łyk piwa i klimat wolności.

Idę

Kocham ten zespół już od tylu lat, są świetni.

TSA i jeszcze tylko Rysiek Riedel z Dżemem prawdziwi

Niesamowici

Kolejny raz koncert na Pokładzie mnie nie zawiódł tym barddziej takiej grupy. Nagłosnienie i klimat rewelka. Dla mnie zagrali to co chciałem usłyszeć.

po koncercie...

REWELACJA!
Kto nie był niech żałuje. Wspaniały klimat, bardzo bliski i serdeczny kontakt z publiką. A muzycznie? Chłopaki (chociaż dziadki :)) ) dali czadu. Znakomite nagłośnienie - było mięcho gitar, mocny puls sekcji no i ten głos Piekarza! Gdyby oni pochodzili ze Stanów spokojnie byliby dzisiaj tak znani jak AC/DC. Panowie, zapraszamy do Trójmiasta jak najczęściej!

Jazda!!!

Byłem!Uważam,że gdyby bilety byłyby nawet po 100pln.TO WARTO!Stałem tak blisko,że Nowak trafiłby mnie wiosłem!Dla mnie rewelacja,a mam już swoje lata...Gorzej z obsługą baru która jak tylko mogła to cieła na kasie...TSA THE BEST!!!

TSA

[foto5][foto3]Zespół powstał w 1979 roku w Opolu. Dwa lata później, jeszcze jako instrumentalny kwartet, TSA (Marek Kapłon, Stefan Machel, Janusz Niekrasz, Andrzej Nowak) z miażdżącą przewagą wygrało w Festiwal w Jarocinie by zaraz potem, na „Pop Session” zadebiutować z Markiem Piekarczykiem w składzie. Lata 1981 - 1983 to okres niezaprzeczalnego prymatu TSA na polskim rynku - ...
więcej
do góry