Widok

Ta druga

Bycie tą drugą wcale nie jest takie łatwe.Zwłaszcza jesli sie go kocha.....
I zrozumiec nas moga tylko kochanki.Zapraszam do rozmowy kobiety jak i mezczyzn ;-)ktorzy wiedza co to za ból gdy najukochańsza osoba nie spi obok nas lecz przy boku żony(lub meża).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale z Ciebie dobra ciocia.Ja dałam mojemu tylko minutę na to aby zdecydował "ja albo ona".W ciągu tygodnia odkąd się dowiedziałam został złożony pozew rozwodowy i rozdzielność majatkowa.Musiał wybrać w trybie natychmiastowym.Nie należę do osób które świadomie wiążą się z żonatym mężczyzną.No ale podjął decyję,zamieszkaliśmy razem,rozwód już się zakończył,a my planujemy ślub.
Z tego co pamiętam i z tego co mówił,to nie maił żadnych problemów z podjęciem decyzji.Odkąd mnie poznał wiedział już co zrobi,ale rzekomo się bał mi o tym wszystkim powiedzieć bo myslał,że odejdę od niego.Długa i zawiła historia.
W każdym razie życzę Ci aby ułożyło się Tobie tak samo dobrze jak mnie.I nie pozwól sobie czekać tyle czasu na decyzję która mozna podjąć jak widać w ciągu minuty!!!!

Takie jestesmy młode.Mogłybysmy byc w szczesliwych zwiazkach z wolnymi mezczyznami.Jakos nie mamy szczescia i silnej woli.Moze to strach przed samotnoscia.Choc i tak jestesmy samotne!!!Ale tobie sie udalo skoro planujecie ślub.Wiec moze nie wszyscy tylko mówia o rozwodzie.Moze sa tez tacy ,którzy o tym mysla powaznie.
Zobaczymy jak bedzie u mnie.Dałam mu troszke czasu na przemyslenie i kazalam wybierac.Albo wybiera mnie i bedziemy szczesliwi.Albo ona i musimy sie rozstac.
Ma czas do konca roku.
Voitec,nie raz nasze działania nie niestey nie są uzaleznione od nas (kobiet).Faceci żonaci czasami nie raczą poinformaować swoją nową zdobycz o fakcie istnienia żony.A my nie jesteśmy jasnowidzkami,aby wiedzieć takie rzeczy.Chyba,że jest parę wskazówek które by na to wskazywały.I to wbrew pozorom baaaardzo oczywistych :))Mogłabym powymieniać parę ku przestrodze innym,ale nie wiem czy to ma sens.

Oj pewnie tak :))))Ciekawa jestem czy trafiłaś tak samo jak ja na takich idotów,imbecyli i.....wrrrrr

Zapraszam na priv,jeżeli chcesz popisać trochę :) Mój adres mailowy jest w moim profilu.

Pozdrawiam

wiesz, czasami nie da sie tej porazki przewidziec, a ja nie mowie tu tylko o porażkach sercowych...
a nie lepiej działać tak, żeby nie odnosić porażek? przecież przed każdym działaniem można pomyslec jakie to bedzie mialo skutki, i ewentualnie uniknac tzw. skutkow ubocznych :P /odnosnie dzialan naszych, zaleznych od nas/

.... Carpe Diem ....
to witaj w klubie nef (jesli moge sie tak do ciebie zwracac ?:))),
jetesmy rówieśniczkami... i pewnie miałybyśmy sobie sporo do opowiedzenia??? Jak uważasz??
Tak

Myla napisał(a):

> niestety mysle że jak na moj niedługi staż życiowy to chyba
> spory, a napewno większy niż wiekszść moich rówiesnikow.

czy liczba w twoim nicku jest odpowiednikiem twojego wieku nefretete???
A ile masz lat?To moze okaże się że wcale sama nie jesteś :)

niestety mysle że jak na moj niedługi staż życiowy to chyba spory, a napewno większy niż wiekszść moich rówiesnikow.
To masz az tak duzy bagaz tych smutnych doswiadczen?

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Voitec napisał(a):

> pod warunkiem ze nie zostaniemy "zniszczeni" przed tym
> "wzmocnieniem" :)

Owszem, masz racje..
ale ja wypowiadam sie wyłacznie za moja osobe i mnie kazda porazka tylko wzmacnia i mobilizuje .. ale faktem jest że nie kazdy reaguje w ten sam sposób
Myla napisał(a):

> jak to mówia .." co nas nie zniszczy to nas umocni..."

pod warunkiem ze nie zostaniemy "zniszczeni" przed tym "wzmocnieniem" :)

.... Carpe Diem ....
Tylko ze czesto spostrzegamy sie za pozno.

jak to mówia .." co nas nie zniszczy to nas umocni..."
Ponoc wszyscy uczymy sie na bledach.
Szkoda ze najczesciej wlasnych.

a raczej popełniających błędy życiowe, całe szczęcie już dawno jest to za mną, a nauczyło też wiele...
Wiem....wiem....no ale cóż.To tylko internet.Więc pożalić się można :)I doświadczenia życiowe powymieniać.Pociaszające jest to,że nie tylko ja miałam taki problem.Jak widać nie jestem sama :)

Ja niestey miałam okazję być tą drugą :((( Jednak nie wiedziałam o tym.Dowiedziałam się po kilku misiącach bo on z żoną nie mieszkał!!!A jak to się skończyło dla nas???W przysłym roku ślub mamy :))))I absolutnie nie boję się że może mnie skrzywdzić.to on bardziej się boji tego,że ja moge mu zrobić taki numer jaki on mnie wywinął.

do góry