Widok

Tajemnica Bańki Szczęścia

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Tajemnica Bańki Szczęścia.
Teatr Baniek Mydlanych

Polecamy dla dzieci od 4 do 10 roku życia!

Teatr Baniek Mydlanych zaprasza na unikalne widowisko dla dzieci i prezentuje nowy spektakl "Tajemnica Bańki Szczęścia", w którym znów spotkamy się ze znanymi już bohaterami Bąbelkiem i Mydlaneczką oraz Mistrzem Bulbulasem. Czekają na nas Olbrzymie Bańki Mydlane w nowych kształtach i ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teatr Baniek Mydlanych zaprasza na unikalne widowisko dla dzieci i prezentuje spektakl "Tajemnica Bańki Szczęścia", w którym znów spotkamy się ze znanymi już bohaterami Bąbelkiem i Mydlaneczką oraz Mistrzem Bulbulasem. Czekają na nas Olbrzymie Bańki Mydlane w nowych kształtach i kolorach! Teatr Baniek Mydlanych "Tajemnica Bańki Szczęścia" bilety już w sprzedaży. O spektaklu Tajemnica Bańki ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zażenowanie, rozczarowanie i żal

Najgorsze przedstawienie na jakim byliśmy z synem. Trzeba by to nazwać teatralnym disco-polo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra!!!

Byłam z 9 letnim synem. Spektakl, a właściwie występ trwał 50 minut. Początek 5 minut po czasie 16.05 i koniec 16.55. Mój syn powiedział, że był to najgorszy spektakl na jakim był. Aktorzy (czworo) mówili z playbacku. Ledwie nadążali za "swoimi" kwestiami. Nie wiem, dlaczego nie mogli się nauczyć roli i zwyczajnie grać na scenie. Poza tym w trakcie na ekranie w tle puszczone było nagranie profesora (jednej z postaci), który w mojej ocenie mówi w obcym języku. Tutaj już nawet nie było prób by głos nadążał za wargami nagranego aktora. W skali od 1-10 dałabym 3, ale tylko za "efekty specjalne" - naprawdę świetny pokaz baniek mydlanych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teatr Baniek Mydlanych zaprasza na unikalne widowisko dla dzieci i prezentuje spektakl "Tajemnica Bańki Szczęścia", w którym znów spotkamy się ze znanymi już bohaterami Bąbelkiem i Mydlaneczką oraz Mistrzem Bulbulasem. Czekają na nas Olbrzymie Bańki Mydlane w nowych kształtach i kolorach! Teatr Baniek Mydlanych "Tajemnica Bańki Szczęścia" bilety już w sprzedaży. O spektaklu Tajemnica Bańki ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry